English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Led Zeppelin - "Mothership" (Remastered)

Η συλλογή των Led Zeppelin "Mothership"
"Mothership" τιτλοφορείται η συλλογή των θρυλικών Led Zeppelin που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2007 (σε διπλό cd) και τον Αύγουστο του 2008 (σε τετραπλό βινύλιο). Η επιλογή των τραγουδιών έγινε από τα εν ζωή μέλη της μπάντας (Robert Plant, Jimmy Page, John Paul Jones) κι αφορούσε όλη την καριέρα των Zeps...

Band: Led Zeppelin
Country of origin: England
Location: London
Years active: 1968-1980
Genres: Hard Rock, Blues / Folk Rock
Reunions: 1985, 1988, 1995, 2007

Album: "Mothership"
Type: Compilation
Label: Atlantic Records
Recorded: October 1968-December 1978
Release date: 12 November 2007 (CD), 26 August 2008 (LP)
Format: 2CD, 4LP, Digital

Track listing - disc 1:
01. Good Times Bad Times (from Led Zeppelin, 1969) [00:01]
02. Communication Breakdown (from Led Zeppelin) [02:46]
03. Dazed and Confused (from Led Zeppelin) [05:14]
04. Babe I'm Gonna Leave You (from Led Zeppelin) [11:42]
05. Whole Lotta Love (from Led Zeppelin II, 1969) [18:23]
06. Ramble On (from Led Zeppelin II) [23:55]
07. Heartbreaker (from Led Zeppelin II) [28:15]
08. Immigrant Song (from Led Zeppelin III, 1970) [32:33]
09. Since I've Been Loving You (from Led Zeppelin III) [34:58]
10. Rock and Roll (from Led Zeppelin IV, 1971) [42:21]
11. Black Dog (from Led Zeppelin IV) [46:02]
12. When the Levee Breaks (from Led Zeppelin IV) [50:56]
13. Stairway to Heaven (from Led Zeppelin IV) [58:05]

Track listing - disc 2:
01. The Song Remains the Same (from Houses of the Holy, 1973) [1:06:06]
02. Over the Hills and Far Away (from Houses of the Holy) [1:11:38]
03. D'yer Mak'er (from Houses of the Holy) [1:16:25]
04. No Quarter (from Houses of the Holy) [1:20:48]
05. Trampled Under Foot (from Physical Graffiti, 1975) [1:27:45]
06. Houses of the Holy (from Physical Graffiti) [1:33:22]
07. Kashmir (from Physical Graffiti) [1:37:24]
08. Nobody's Fault but Mine (from Presence, 1976) [1:45:51]
09. Achilles Last Stand (from Presence) [1:52:11]
10. In the Evening (from In Through the Out Door, 1979) [2:02:32]
11. All My Love (from In Through the Out Door) [2:09:19]

ΥΓ. Οι αριθμοί στις παρενθέσεις (βλ. tracklist) αφορούν το χρονικό σημείο που αρχίζει το εκάστοτε τραγούδι στον YouTube audio player...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου