English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Age of Fire - "King Of Aquilonia" (lyric video)

Το βίντεο των Age of Fire για το "King Of Aquilonia" από το album "Shades Of Shadow"
Το 1988 δημιουργήθηκαν οι Age of Fire. Συγκρότημα Αμερικάνικου heavy / thrash metal ύφους, το οποίο κυκλοφόρησε το ομώνυμο (και αυτοχρηματοδοτούμενο) ντεμπούτο του την ίδια χρονιά. Δύο έτη αργότερα μετονομάσθηκαν σε The Village Idiots, αλλάζοντας και το μουσικό τους ύφος (σε πιο progressive μονοπάτια).

Η αλλαγή κράτησε δύο χρόνια και μετά την κυκλοφορία ενός demo (το 1991) η μπάντα διαλύθηκε. Οι Age of Fire επανήλθαν δριμύτεροι πρόπερσι. Το ντεμπούτο επανακυκλοφόρησε, ενώ "βγήκε" και δεύτερος δίσκος υπό τον τίτλο "Obsidian Dreams". Ο τρίτος είναι προ των πυλών.

Τιτλοφορείται "Shades Of Shadow" κι αναμένεται τον επόμενο μήνα. Το έδαφος προετοιμάζει το lyric video του τραγουδιού "King Of Aquilonia", το οποίο (όπως μαρτυρά κι ο τίτλος του) αφορά τον γνωστό λογοτεχνικό ήρωα του Robert Ervin Howard...

Greg Brown: «Growing up I was a huge fan of the original books of "Conan" by Robert E. Howard. I read him way before I read any other fantasy writers. I've enjoyed the movies over the years as well. Conan was just not a strong warrior and thief, he eventually became a King and even had a son.

The movies (which is what most people are familiar with) focus on his younger adventuring days, I wanted to write about his later years. I also really wanted to write something lyrically that was based on literature and I recently re-read the series again. I highly recommend them to any fantasy fan!»

Band: Age of Fire
Country of origin: United States
Location: Charlottesville, Virginia
Formed in: 1988
Genre: Heavy Metal
Years active: 1988-1990, 1990-1993 (as The Village Idiots), 2018-present

Lyric video: "King Of Aquilonia"
Video by: Flock Of Crows Motion Design
Album: "Shades Of Shadow"
Type: Full length
Release date: February 18th, 2020
Label: Sliptrick Records

Band members:
Greg Brown - Guitars, Vocals
Michael Heck - Bass, Drums
Laura Viglione - Lead Vocals

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου