English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Kingcrown - "The Flame Of My Soul" (video)

Το βίντεο των Kingcrown για το "The Flame Of My Soul" από το album "A Perfect World"
Το 2015 δημιουργήθηκαν στην Γαλλία, από τρία πρώην μέλη των Nightmare, οι Öblivïon. Τον Φεβρουάριο του 2018 κυκλοφόρησε το ντεμπούτο τους "Resilience" κι ακολούθησε αλλαγή ονόματος (μετά από αίτημα της εταιρείας τους).

Οι Öblivïon μετονομάσθηκαν σε Kingcrown κι είναι πανέτοιμοι για τον καινούριο τους (τυπικά πρώτο, ουσιαστικά δεύτερο) δίσκο ο οποίος τιτλοφορείται "A Perfect World" κι αναμένεται στις αρχές του επόμενου μήνα. Ως προς το μουσικό τους στυλ;

"Powermetal with a touch of Heavy Sympho Progressive" το χαρακτηρίζουν οι ίδιοι αναφέροντας ως επιρροές μπάντες όπως οι Yngwie Malmsteen, Symphony X, Masterplan, Pyramaze, Pretty Maids, Annihilator, Rainbow, Dio, Jorn Lande, Russell Allen, Sons Of Apollo, Eclipse, Deep Purple, Riot κλπ.

Δελτίο τύπου: «The powerful melodic metal band KingCrown present their new masterpiece "A Perfect World". After a first album "Resilience" under the name Öblivïon, it was time for KingCrown to make their debut album under this name!

"A Perfect World" is an amazing mix of neo-classical, modern metal with a touch of progressive sound, a new step to conquer all lovers of Heavy Metal. Mixed and mastered by Roland Grapow in Grapow Studios (Slovakia), which provides the guarantee that we are facing a modern and powerful production!»

Band: KingCrown
Country of origin: France
Location: Lyon, Cannes, Metz, Grenoble
Formed in: 2015
Genre: Heavy/Power Metal
Years active: 2015-2018 (as Öblivïon), 2018-present

Video: "The Flame Of My Soul"
Filmed / Edited by: Mehdi Khadouj
Actors: Nathalie Robot, André Kergonna

Album: "A Perfect World"
Type: Full length
Release date: November 1st, 2019
Label: Rock of Angels Records

Track listing:
01. The Flame Of My Soul
02. Qumrân Caves
03. In The Sky Of Athens
04. The Human Tide
05. Over The Moon
06. The End Is Near
07. Golden Knights
08. Sad Song For A Dead Child
09. Soundtrack Of My Existence
10. A Perfect World
11. Over The Moon Acoustic (bonus)

Band members:
➥ Jo Amore (Vocals) - former Now Or Never, Temple Of Dio, former Nightmare
➥ David Amore (Drums & Machines) - Archange, former Nightmare
➥ Markus Fortunato (Bass) - Archange, Fortunato, former MZ
➥ Steff Rabilloud (Guitars) - Urgent, former Nightmare
➥ Florian Lagoutte (Guitars) - former Despairhate, Fenrir, Forsaken World

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου