English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Amberian Dawn - "United" (lyric video)

Στην αυγή του νέου έτους επιστρέφουν δισκογραφικά οι Amberian Dawn. Ο διάδοχος του album "Darkness of Eternity" (2017) και ένατος συνολικά δίσκος των Φινλανδών melodic metallers τιτλοφορείται "Looking for You" κι έχει προγραμματισθεί να κυκλοφορήσει την τελευταία ημέρα του Γενάρη...

Το βίντεο των Amberian Dawn για το "United" από το album "Looking for You"
Band: Amberian Dawn
Country of origin: Finland
Location: Helsinki
Formed in: 2006
Genre: Power Metal
Years active: 2006-present

Lyric video: "United"
Album: "Looking for You"
Type: Full length
Release date: January 31st, 2020
Label: Napalm Records
Format: CD

Track listing:
01. United
02. Eternal Fire Burning
03. Looking for You
04. Two Blades
05. Symphony Nr.1 Part 3 - Awakening
06. Go for a Ride
07. Butterfly
08. Universe
09. Lay All Your Love on Me (ABBA cover)
10. Au Revoir
11. Cherish My Memory (remastered)

Band members:
Tuomas Seppälä - Guitar, Keyboards
Capri - Vocals
Emil Pohjalainen - Guitar
Joonas Pykälä-aho - Drums
Jukka Hoffren - Bass

Guest/Session: Fabio Lione - Vocals (track 5)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου