English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Midnight Force - "Restless Blade" (audios)

Οι Midnight Force μας έρχονται από την Σκωτία. Δημιουργήθηκαν προ τριετίας, αγαπούν το 80s heavy metal και δηλώνουν ως επιρροές μπάντες όπως οι: Angel Witch, Manilla Road, Demon, Tank, Grim Reaper, Accept, Judas Priest, Riot, Warlock.

Έχουν κυκλοφορήσει ένα demo, ένα ep, ένα single κι έναν "ολοκληρωμένο" δίσκο, ο οποίος τιτλοφορείται "Dunsinane" και "βγήκε" στις αρχές του προηγούμενου έτους. Ο διάδοχος είναι προ των πυλών. Τιτλοφορείται "Gododdin" κι αναμένεται στις αρχές του επόμενου μήνα.

Στην παρούσα ανάρτηση θα εστιάσουμε στο ep "Restless Blade" που πρωτοκυκλοφόρησε (αυτοχρηματοδοτούμενο) τον Νοέμβριο του 2016 κι επανακυκλοφόρησε από την Iron Shield Records τον περασμένο Μάρτιο με δύο επιπλέον τραγούδια, τα οποία σας παρουσιάζουμε προς ακρόαση...

Bio: «Heavy Metal band that sets out to follow in the footsteps of the heroes of old, Judas Priest, Manilla Road and the NWOBHM movement - as well as being inspired by younger bands in the NWOTHM. Debut album was released Feb 2018 with the follow up coming in October 2019!»

Δελτίο τύπου: «To celebrate the reissue of our first EP Restless Blade, we've released the two bonus tracks from our Dunsinane recording sessions, a rerecording of the EP title track, and the previously unreleased Under Fire!»

Το ep των Midnight Force "Restless Blade"
Band: Midnight Force
Country of origin: United Kingdom
Location: Glasgow, Scotland
Formed in: 2016
Genre: Heavy Metal
Lyrical themes: Swords and Chains
Years active: 2016-present

Album: "Restless Blade"
Type: EP (Reissue)
Release date: March 21st, 2019
Label: Iron Shield Records
Format: CD

Track listing:
1. Medusa 03:14
2. Lost in Time 05:03
3. Restless Blade 04:11
4. Crystal Talon 05:55
5. Midnight Force 04:49
6. Restless Blade 04:27
7. Under Fire 02:45

Band members:
John Gunn - vocals, keys
Ansgar Burke - guitars, keys, backing vocals
Brenden Crow - bass, guitars, backing vocals
Pete Werninck - drums, keys, backing vocals

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου