Header Ads

Header ADS

Ivory Tower - "The Offer" (video)

Δισκογραφική επιστροφή για τους Ivory Tower μετά από οκτώ χρόνια! Ο διάδοχος του album "IV" (2011) και πέμπτος συνολικά δίσκος των Γερμανών progsters τιτλοφορείται "Stronger" και κυκλοφορεί από τα τέλη Αυγούστου...

Το βίντεο των Ivory Tower για το "The Offer" από το album "Stronger"
Band: Ivory Tower
Country of origin: Germany
Location: Hamburg
Formed in: 1996
Genre: Power/Progressive Metal
Years active: 1996-present

Video: "The Offer"
Director: Hannes Gorissen
Album: "Stronger"
Type: Full length
Release date: August 23rd, 2019
Label: Massacre Records
Format: CD

Track listing:
01. The Offer 06:10
02. Loser 05:07
03. End Transmission 05:56
04. Money 05:17
05. In Me 06:10
06. Slave 06:25
07. Strong 06:07
08. Flight of the Dragon 02:28
09. Life Will Fade 05:19
10. Passing 07:44
11. The Wolves You've Let In 07:05
12. One Day 12:22

Band members:
Thorsten Thrunke - Drums
Sven Böge - Guitars
Björn Bombach - Bass
Dirk Meyer - Vocals
Frank Fasold - Keyboards

Miscellaneous staff:
Sven Böge - Mixing
Tony Lindgren - Mastering
Jan "Örkki" Yrlund - Artwork

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.