Header Ads

Header ADS

The Lord Weird Slough Feg - "New Organon" (audios)

Επανέφεραν το αρχικό όνομά τους κι επιστρέφουν δισκογραφικά μετά από μία πενταετία. Ο λόγος για τους The Lord Weird Slough Feg που θα κυκλοφορήσουν σε λίγες ημέρες τον διάδοχο του album "Digital Resistance" (2014) και δέκατο συνολικά full length δίσκο τους υπό τον τίτλο "New Organon"...

Band: The Lord Weird Slough Feg
Country of origin: United States
Location: San Francisco, California
Formed in: 1990
Genre: Heavy Metal
Lyrical themes: Folk tales, Fantasy, History, Sci-Fi
Years active: 1990-2005, 2005-2019 (as Slough Feg), 2019-present

Ο δίσκος των The Lord Weird Slough Feg "New Organon"
Album: "New Organon"
Type: Full length
Release date: June 14th, 2019
Label: Cruz del Sur Music
Format: CD, LP, Digital

Track listing:
01. Headhunter 05:06
02. Discourse on Equality 02:54
03. The Apology 03:17
04. Being and Nothingness 02:47
05. New Organon 04:28
06. Sword of Machiavelli 02:18
07. Uncanny 04:41
08. Coming of Age in the Milky Way 03:55
09. Exegesis/Tragic Hooligan 03:56
10. The Cynic 03:42

Band members:
Mike Scalzi - Guitars, Vocals
Adrian Maestas - Bass, Vocals (Track 7)
Angelo Tringali - Guitars
Jeff Griffin - Drums

4 σχόλια:

Από το Blogger.