Header Ads

Header ADS

The Sullen - "Trials of the Spirit" (lyric video)

Πέτρος "Elathan" Πεταλάς
Ο Πέτρος "Elathan" Πεταλάς είναι Αθηναίος μουσικός. Τον ακούσαμε (ως κιθαρίστα) στο ep των Final Words of Sorrow "Reflection of a Shadow" που κυκλοφόρησε το 2013 και στον δίσκο των W.E.B. "Tartarus" (ως μπασίστας) που "βγήκε" πρόπερσι. Πλέον μετέχει στους Néant, ενώ πέρυσι σχημάτισε το συγκρότημα The Sullen όπου έχει αναλάβει τα πάντα.

Οι The Sullen αναφέρουν ως επιρροές μπάντες όπως οι Tribulation, Primordial, Paradise Lost, Rotting Christ, Katatonia, Shining κι έχουν κυκλοφορήσει δύο τραγούδια: το "For Strange Times Ahead" στα τέλη Φεβρουαρίου και το "Trials of the Spirit" προ μηνός...

Δελτίο τύπου: « Το Αθηναϊκό one man project του Πέτρου "Elathan" Πεταλά με όνομα The Sullen, κυκλοφορεί ακόμα ένα κομμάτι σε μορφή lyric video από το επερχόμενο demo του.

Το νέο κομμάτι φέρει το όνομα "Trials of The Spirit" και πραγματεύεται την ακμή και την παρακμή, τη μόνιμη μάχη με το παρόν.

Oι εικόνες που χρησιμοποιήθηκαν στο βίντεο τραβήχτηκαν σε διάφορες τοποθεσίας της Αθήνας, καθώς και στο νησί της Μήλου. Την ηχογράφηση, μίξη, το mastering όπως και το βίντεο επιμελείται ο ίδιος ο Πέτρος Πεταλάς.»

Band: The Sullen
Country of origin: Greece
Location: Athens, Attica
Formed in: 2018
Genre: Doom / Black Metal
Years active: 2018-present
Lyric video: "Trials of the Spirit"

Band members: Petros "Elathan" Petalas - All Instruments


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.