English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Savage Messiah - "The Bitter Truth" (video)

Μετά την διάλυση των Headless Cross, ο κιθαρίστας και τραγουδιστής Dave Silver δημιούργησε, το 2007, τους Savage Messiah. Έξι δίσκοι (πέντε full length albums κι ένα ep) ο μέχρι τώρα απολογισμός των Βρετανών metallers, οι οποίοι δηλώνουν ως επιρροές μπάντες όπως οι Judas Priest, Metallica, Iron Maiden, Testament. Το πιο πρόσφατο δισκογραφικό τους πόνημα τιτλοφορείται "Demons" και κυκλοφόρησε μόλις χθες...

Το βίντεο των Savage Messiah για το "The Bitter Truth" από το album "Demons"
Band: Savage Messiah
Country of origin: United Kingdom
Location: London, England
Formed in: 2007
Genre: Power Metal
Lyrical themes: Death, War
Years active: 2007-present

Video: "The Bitter Truth"
Director: David Pear
Album: "Demons"
Type: Full length
Release date: May 17th, 2019
Label: Century Media Records
Format: CD

Track listing:
01. Virtue Signal
02. What Dreams May Come
03. Heretic in the Modern World
04. Parachute
05. Under No Illusions
06. Down and Out
07. The Lights Are Going Out
08. The Bitter Truth
09. Until the Shadows Fall
10. Rise then Fall
11. Steal the Faith in Me

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου