Header Ads

Header ADS

Malmsteen - "While My Guitar Gently Weeps" (Beatles cover)

Ο νέος δίσκος του Yngwie Malmsteen είναι έτοιμος προς κυκλοφορία. Φέρει τον τίτλο "Blue Lightning" κι αναμένεται στα τέλη του μήνα. Στο καινούριο του δισκογραφικό πόνημα ο Σουηδός βιρτουόζος "ξεφεύγει" από τα καθιερωμένα και "θυσιάζει" το νεοκλασικό στυλ για το χατήρι των blues. Το album περιλαμβάνει δώδεκα τραγούδια (συν δύο bonus). Από τα 14 τα δέκα είναι διασκευές σε Deep Purple, Jimi Hendrix, Beatles, Rolling Stones, ZZ Top και Eric Clapton...

Mascot Label Group: «Official lyric video for Sun's Up Top's Down from the new Yngwie Malmsteen album ‘Blue Lightning’, on which he pays homage to those from the blues world who have fuelled his artistic spirit for so long. Available on CD, Lightning Blue Marble 2LP (Webshop exclusive) and Ltd Edition CD Box Set.»

Η διασκευή του Malmsteen για το "While My Guitar Gently Weeps" από το album "Blue Lightning"
Artist / Band: Yngwie J. Malmsteen
Country of origin: Sweden
Location: Miami, Florida, United States
Formed in: 1978
Genre: Neoclassical Power Metal/Shred
Years active: 1978-1981, 1984-present

Audio: "While My Guitar Gently Weeps"
Album: "Blue Lightning"
Type: Full length
Release date: March 29th, 2019
Label: Mascot Records
Format: CD, Digital, 2 vinyls

Track listing:
01. Blue Lightning
02. Foxy Lady (Jimi Hendrix cover)
03. Demon's Eye (Deep Purple cover)
04. 1911 Strut
05. Blue Jeans Blues (ZZ Top cover)
06. Purple Haze (Jimi Hendrix cover)
07. While My Guitar Gently Weeps (The Beatles cover)
08. Sun's Up Top's Down
09. Peace, Please
10. Paint It Black (The Rolling Stones cover)
11. Smoke On The Water (Deep Purple cover)
12. Forever Man (Eric Clapton cover)
13. Little Miss Lover (Jimi Hendrix cover) [Bonus track (vinyl & deluxe CD only)]
14. Jumping Jack Flash (The Rolling Stones cover) [Bonus track (vinyl & deluxe CD only)]

2 σχόλια:

  1. Αυτό το παιδί ξεκολώνεται να με φτάσει.

    "Richie Blackmore"

    1. Έπαιζα όλα τα solos του Blackmore στα δεκαέξι μου για πλάκα!

      Η (τότε) απάντηση του Malmsteen...


Από το Blogger.