Header Ads

Header ADS

Dan Vasc - "Metal Daze" (Manowar cover)

Ο Daniel Vasconcelos διασκευάζει το "Metal Daze"
Ο Dan Vasc (Daniel Vasconcelos) μας έρχεται από την Βραζιλία. Πρόκειται για τον τραγουδιστή των Fearless, ενώ μέχρι πρότινος ήταν ο frontman των Orion's Reign. Συν τοις άλλοις διατηρεί κανάλι στο You Tube, στο οποίο "ανεβάζει" φωνητικές διασκευές σε metal (κι όχι μόνο) τραγούδια. Ανάμεσά τους και το τραγούδι των Manowar, "Metal Daze" (από το ντεμπούτο των Αμερικανών metallers "Battle Hymns"), το οποίο "βάπτισε" και την ιστοσελίδα μας...

Dan Vasc: «Hail, traveler! I am Dan Vasc, musician hailing from South America. Honored to meet you! I upload my music videos, mostly vocal covers and occasional originals. My favorite music styles are rock, metal and its sub-genres, specially power metal. But you will occasionally see here also other styles like Broadway musicals and classical opera, which I enjoy to sing as well.»


17 σχόλια:

  1. Ωραίος ο τυπάς. Μια χαρά το πάει το τραγούδι. Το ep των Manowar το ακούσατε; Συμβατικό υλικό με εξαίρεση το You Shall Die Before I Die που μου θύμισε παλιούς καλούς Manowar. Ότι καλύτερο έχει γράψει ο DeMaio εδώ και πολλά χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με το "You Shall Die Before I Die" έχω χάσει τα μυαλά μου (τα... ποια;)!!!

      Διαγραφή
  2. Πάρα πολύ καλό το ep των Manowar. Το τελευταίο κομμάτι μόνο δε μου πολυάρεσε. Και η διασκευή του Dan Vasc καλή είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το "You Shall Die Before I Die" -δυστυχώς ή ευτυχώς- δεν απευθύνεται στον μέσο Manowar fan των δύο τελευταίων δεκαετιών. Υπάρχουμε κι εμείς οι παλαιότεροι. Μπορεί να είμαστε μειοψηφία, αλλά βρισκόμαστε τον πυρήνα της ύπαρξης των Manowar. Τα πρωτόνια και τα νετρόνια. Κοινωνοί του ειδικού βάρους που φέρει τ' όνομά τους...

      Διαγραφή
  3. Ανέλπιστο Έπος το καινούριο Manowar, ωραία ορχηστρική εισαγωγή, blood and steel παραδοσιακή ηρωική manowar δύναμη, Sword of the highlands αέρινο και συγκινητικό και βέβαια το μεγαλειώδες You shall die before i die, με συγκλονιστικά παθιασμένα και οργισμένα φωνητικά Ντε Μάγιο (σε συνδυασμό με το φοβερό μπάσο) να βάζουν την ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ σε όλα τα καινούρια δήθεν επικά συγκροτήματα με γυναίκες στα φωνητικά να σκούζουν για σπαθιά όπως οι ρουβίτσες για τον Σάκη.

    Hail Manowar & Death To False Fem Fronted Metal

    Αιρεσιάρχης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν τα βρήκα όλα καλώς καμωμένα, αλλά για το "You Shall Die Before I Die" δεν έχω λόγια (πραγματικά). Πρέπει να το έχω ακούσει πάνω από 150 φορές!!!

      Διαγραφή
  4. Αφού γράφουμε εδώ τη γνώμη μας για το νέο Manowar ας πω και εγώ τη δική μου. Κομμάτι σαν το You Shall Die Before I Die είχε δεκαετίες να γράψει ο DeMaio. Τα υπόλοιπα ακούγονται ευχάριστα αλλά ζούσα και χωρίς αυτά. Το συγκεκριμένο πάντως είναι συγκλονιστικό έπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τρομερό το ep των Manowar. Μικρό σε διάρκεια ακούγεται μονορούφι σαν σφηνάκι. Έχει στοιχεία από τη νεότερη μορφή τους, έχει και το έπος You Shall Die Before για τους παλιούς και σκληροπυρηνικούς οπαδούς. Το κομμάτι με γύρισε πίσω στις εποχές του Into Glory Ride και του Hail To England.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επίσης το Blood and Steel έχει έναν αέρα που σε κερδίζει με τις ακροάσεις. Το EP είναι πολύ ωραία επιλογή από τον Ντε Μάγιο, αφού το όλο εγχείρημα θα μπορούσε να έχει υποβοβαστεί σε δίσκο 8-9 κομματιών με τα 4 που ξέρουμε και άλλα 4 φίλερς που θα μιλάνε για το heavy metal τις μηχανές και τις γκόμενες.
    Να βγάζουνε τέτοια EP ως το τέλος!
    Δίσκο -και καλά- ολοκληρωμένο (σαν το Lord of steel) να μην ξαναδούμε ποτέ!

    Αιρεσιάρχης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ακόμα να αναρτηθεί το νέο Manowar?
    Οι θεοί του Χάους έχουν καταλάβει τον Μπαλαντέρ και γυρνά την πλάτη στους βασιλιάδες!!!!!!!!!!!

    Αιρεσιάρχης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχα!!! Αν, ως ανάρτηση, εννοείς τον δίσκο προς ακρόαση δυστυχώς δεν δύναμαι. Όσα albums "ανεβάζουμε" στο Metal Daze για streaming γίνεται με την -άμεση ή έμμεση- σύμφωνη γνώμη της μπάντας ή της εταιρείας τους.

      Δηλαδή σου παρέχουν οι ίδιοι τον κωδικό ενσωμάτωσης του audio player (Bandcamp, You Tube, SoundCloud κλπ). Οι Manowar και η Magic Circle Music δεν έχουν αναρτήσει όχι τον δίσκο, αλλά ούτε κάποιο μεμονωμένο τραγούδι.

      Θα κάνω κριτική πάντως, στο ep, άμεσα...

      Διαγραφή
    2. Προσεκτικός ο Μπαλαντέρ... έτσι... δεν παίζουμε με τον De Maio...
      Ανέβασες χωρίς συγκατάθεση το ep? Πάρε κατακούτελα τώρα το σημάδι του σφυριού (με κομμιστή δικηγόρο) χα χα χα χα χα

      ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΟ FINAL BATTLE I ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΒΙΝΥΛΙΟ - ΟΙ DIGITAL ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ!

      Αιρεσιάρχης

      Διαγραφή
    3. Επί του παρόντος μόνο digital και cd. Τα cd πωλούνται στις συναυλίες των Manowar (την Final Battle Tour). Θεωρώ δεδομένο πως θα κυκλοφορήσει και σε βινύλιο κάποια στιγμή...

      Διαγραφή

Από το Blogger.