Header Ads

Header ADS

Avantasia - "Moonglow" (Interview part I)

Δισκογραφική επιστροφή το 2019 και για τους Avantasia. Ο διάδοχος του album "Ghostlights" (Ιανουάριος 2016) και όγδοος συνολικά δίσκος της μπάντας του Tobias Sammet (των Edguy) τιτλοφορείται "Moonglow" κι αναμένεται στα μέσα του επόμενου μήνα. Συμμετέχει μία πλειάδα πασίγνωστων τραγουδιστών όπως ο Geoff Tate, ο Michael Kiske, ο Jørn Lande, ο Hansi Kürsch, ο Bob Catley κλπ.

Band: Avantasia
Country of origin: Germany
Location: Mainz, Rhineland-Palatinate
Formed in: 2000
Genre: Symphonic Power Metal
Lyrical themes: Fantasy, Religion, Individuality, Enlightenment, Time
Years active: 2000-2002, 2006-present

Συνέντευξη των Avantasia για το album "Moonglow"
Video: Interview (Part I)
Album: "Moonglow"
Type: Full length
Release date: February 15th, 2019
Label: Nuclear Blast
Format: CD

Track listing:
01. Ghost in the Moon
02. Book of Shallows
03. Moonglow
04. The Raven Child
05. Starlight
06. Invincible
07. Alchemy
08. The Piper at the Gates of Dawn
09. Lavender
10. Requiem for a Dream
11. Maniac
12. Heart

Band members:
Tobias Sammet - Vocals, Keyboards, Piano, Orchestrations, Bass
Sascha Paeth - Guitars, Keyboards, Piano, Orchestrations
Michael "Miro" Rodenberg - Keyboards, Orchestrations

Ronnie Atkins - Vocals (tracks 2, 5, 8)
Jørn Lande - Vocals (track 2, 4, 8)
Eric Martin - Vocals (track 8)
Geoff Tate - Vocals (tracks 6, 7, 8)
Michael Kiske - Vocals (track 10)
Bob Catley - Vocals (tracks 8, 9)
Candice Night - Vocals (track 3)
Hansi Kürsch - Vocals (track 4)
Mille Petrozza - Vocals (track 2)

Miscellaneous staff: Alexander Jansson Cover art

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.