Header Ads

Header ADS

Voidnaut - "Back From The Grave" (video)

Νέα μπάντα οι Voidnaut. Δημιουργήθηκαν προ τριετίας στην Αθήνα. Ως προς το μουσικό τους στυλ; Το περιγράφουν κάπως έτσι: "is a mix of various genres close to American Heavy". Τον Φεβρουάριο θα κυκλοφορήσουν το ντεμπούτο τους υπό τον τίτλο "Nadir". Το έδαφος προετοιμάζει το single "Back From The Grave" που "βγήκε" προ ημερών...

Voidnaut (δελτίο τύπου): «Αναμονή τέλος! Είμαστε πολύ χαρούμενοι να σας παρουσιάσουμε το πρώτο μας βίντεο από το επερχόμενο album μας που λέγεται "NADIR". To κομμάτι είναι το "Back from the Grave" και βγαίνει σαν single από την 7hard! Είναι αρκετός ο καιρός που δουλεύουμε πάνω σε αυτό οπότε είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που μπορούμε πλέον να αρχίσουμε να μοιραζόμαστε την μουσική μας μαζί σας!

Τεράστια ευχαριστώ στον Fotis Benardo για την παραγωγή του δίσκου και την παροχή του στούντιό του για το γύρισμα του βίντεο, τον Bob Katsionis για το καταπληκτικό βίντεο που μας έκανε καθώς και την συμμετοχή του στο άλμπουμ μας, τον Steve Lado για το φοβερό mastering που μας έκανε και τον Giannis Nakos για το, όπως πάντα, φοβερό artwork που ταιριάζει με την μουσική μας! Ελπίζουμε να σας αρέσει! Επικοινωνήστε μαζί μας, μοιραστείτε το και ελάτε να μας δείτε live!»

Το βίντεο των Voidnaut για το "Back From The Grave" από το album "Nadir"
Band: Voidnaut
Country of origin: Greece
Location: Athens
Formed in: 2015
Genre: Modern Metal
Years active: 2015-present

Video: "Back From The Grave"
Filmed / Edited by: Bob Katsionis
Album: "Nadir"
Type: Full length
Release date: February 8th, 2019
Label: 7hard/7us

Band members:
Steve Venardo - Vocals
Kostas Krikos - Guitars
Kostas Alexakis - Drums
Kostas Tasakos - Bass


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.