Header Ads

Header ADS

Fragile Vastness - "A Tribute To Life" (Ep​-​2018)

Το συγκρότημα Fragile Vastness
Το καλοκαίρι του 2005 οι Fragile Vastness κυκλοφόρησαν τον δεύτερο δίσκο τους υπό τον τίτλο "A Tribute To Life", τρία χρόνια μετά το ντεμπούτο "Excerpts...". Οι Έλληνες progsters επανήλθαν δισκογραφικά πέρυσι με το album "Perception". Στις αρχές του μήνα κυκλοφόρησαν ep, το οποίο περιλαμβάνει δύο από τα τραγούδια του δίσκου "A Tribute To Life" επανεκτελεσμένα. Ας αφήσουμε την μπάντα όμως να μας τα εξηγήσει καλύτερα:

«Με την πρόσφατη επιστροφή του κιθαρίστα Αλέξη Φλούρου στη μπάντα σκεφτήκαμε ότι θα ήταν μια ωραία και ενδιαφέρουσα ιδέα να δείξουμε στον κόσμο που έμαθε τους Fragile Vastness από τα προηγούμενα άλμπουμ και κυρίως το "A Tribute To Life" (2005) αλλά και τους καινούργιους οπαδούς που απέκτησε η μπάντα μέσω του άλμπουμ "Perception" (2017) πως αποδίδει το παλιότερο και πιο heavy υλικό της σήμερα το 2018.

Επιλέξαμε τα δυο συγκεκριμένα τραγούδια ως σημείο αναφοράς του ιδιαίτερου και ατίθασου στο τρόπο σκέψης μουσικού ύφους των Fragile Vastness της προηγούμενης δεκαετίας.

Η μεγαλύτερη πρόκληση των επαναηχογραφήσεων αυτών ήταν για την τραγουδίστρια μας Έλενα Στρατηγοπούλου η οποία τραγούδησε τα κομμάτια στην ίδια τονική με τα αυθεντικά δίνοντας μάλιστα με άνεση το δικό της ιδιαίτερο ύφος. Η ηχογράφηση, η μίξη και το master έγινε στο Fragile Studio διατηρώντας την ταυτότητα και χαρακτήρα της μπάντας.»

Band: Fragile Vastness
Country of origin: Greece
Location: Athens, Attica
Formed in: 2000
Genre: Progressive Metal
Lyrical themes: Emotions, life
Years active: 2000-present

Album: "A Tribute To Life"
Type: EP
Release date: November 4th, 2018
Label: Independent

Band members:
Elena Stratigopoulou - Vocals
George Thanasoglou - Guitars
Vasilis Batilas - Guitars
Vangelis Yalamas - Bass
Babis Tsolakis - Drums
Evi Katsamatsa - Keyboards


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.