English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

The Unity - "You Got Me Wrong" (lyric video)

Ο δεύτερος "ολοκληρωμένος" δίσκος των The Unity κυκλοφορεί. Ο διάδοχος του ομώνυμου ντεμπούτου των Γερμανών power metallers τιτλοφορείται "Rise" και "βγήκε" προ μηνός...

Το video των The Unity για το "You Got Me Wrong" από τον δίσκο "Rise"
Band: The Unity
Country of origin: Germany
Formed in: 2016
Genre: Power Metal
Years active: 2016-present

Lyric video: "You Got Me Wrong"
Album: "Rise"
Type: Full length
Release date: September 14th, 2018
Label: Steamhammer
Format: CD, 12" vinyl

Track listing:
01. Revenge 01:25
02. Last Betrayal 04:19
03. You Got Me Wrong 03:49
04. The Storm 04:52
05. Road to Nowhere 07:06
06. Welcome Home 04:26
07. All That Is Real 03:59
08. No Hero 05:17
09. The Willow Tree 04:23
10. Above Everything 03:52
11. Children of the Light 04:51
12. Better Day 03:46
13. L.I.F.E. 05:20

Band members:
Jogi Sweers - Bass
Michael Ehré - Drums
Stefan Ellerhorst - Guitars
Henjo Richter - Guitars
Sascha Onnen - Keyboards
Jan Manenti - Vocals

Miscellaneous staff:
Michael Ehré - Recording
Miquel Àngel Riutort - Mixing, Mastering

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου