English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Eden's Curse - "Forever" (2018 video)

Μετά από δώδεκα χρόνια καριέρας, έξι "ολοκληρωμένους" δίσκους, τρία EPs, ισάριθμα singles κι ένα live album έφθασε η στιγμή για την συλλογή των Eden's Curse. Τιτλοφορείται "Testament - The Best of Eden's Curse", περιλαμβάνει 28 τραγούδια σε διπλό cd και κυκλοφορεί σε δύο ημέρες...

Band: Eden's Curse
Country of origin: United Kingdom
Location: Bishopton, Renfrewshire, Scotland
Status: Active
Formed in: 2006
Genre: Melodic Power Metal
Lyrical themes: Religious symbolism, Life
Years active: 2006-present

Video: "Forever"
Album: "Testament - The Best of Eden's Curse"
Type: Compilation
Release date: November 2nd, 2018
Label: AFM Records
Format: 2CD

Track listing:

Το βίντεο των Eden's Curse για το "Forever" από την συλλογή "Testament - The Best of Eden's Curse"
Disc 1:
01. Symphony of Sin
02. Masquerade Ball
03. Black Widow
04. The Great Predator
05. Fly Away
06. No Holy Man
07. Sell Your Soul
08. Jerusalem Sleeps
09. Unconditional
10. Judgement Day
11. Jericho
12. Unbreakable
13. Evil & Divine
14. Angels & Demons

Disc 2:
01. Forever
02. Man Against the World (2016)
03. Time to Breathe (2013)
04. Fallen from Grace (Acoustic version)
05. Unchain the Night
06. Children of the Tide (Piano version)
07. Never the Sinner
08. Guardian Angel (Acoustic version)
09. Prisoner of the Past
10. Sail On (Acoustic version)
11. After the Love Is Gone (Acoustic version)
12. Fly Away (Acoustic version)
13. The Voice Inside (Acoustic version)
14. Eden's Curse (Acoustic version)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου