English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

The Three Tremors (Tim Owens, Harry Conklin, Sean Peck)

Τρεις από τις καλύτερες φωνές που κυκλοφορούν εκεί έξω ένωσαν τις δυνάμεις τους. Ο Tim "Ripper" Owens (βλ. Judas Priest, Iced Earth, Malmsteen, Winters Bane, Charred Walls of the Damned κλπ), ο τιτάνας Harry "The Tyrant" Conklin (βλ. Jag Panzer, Titan Force, Satan's Host κλπ) και ο Sean Peck (βλ. Cage, Death Dealer, Denner / Shermann κλπ) δημιούργησαν τους The Three Tremors. Το όνομα παραπέμπει σε project που επρόκειτο να δημιουργήσουν οι Bruce Dickinson, Geoff Tate, Rob Halford. Το ομώνυμο ντεμπούτο των The Three Tremors αναμένεται στα μέσα Σεπτεμβρίου...

Δελτίο τύπου: «Three of Earth’s mightiest voices harnessed as one. Three times the power, achieving what one voice cannot. Three Men who have committed their lives to heavy metal. The Three Tremors...»

Ο ομώνυμος δίσκος των The Three Tremors
Band: The Three Tremors
Country of origin: United States
Formed in: 2018
Genre: Heavy/Power Metal

Album: "The Three Tremors"
Type: Full length
Release date: September 20th, 2018
Label: Steel Cartel

Track listing:
01. Invaders From The Sky
02. Bullets For The Damned
03. When The Last Scream Fades
04. Wrath Of Asgard
05. The Cause
06. King Of The Monsters
07. The Pit Shows No Mercy
08. Sonic Suicide
09. Fly Or Die
10. Lust Of The Blade
11. Speed To Burn
12. The Three Tremors (bonus)

6 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Κι εγώ. Ελπίζω μόνο τα τραγούδια να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες που δημιουργούν οι τρεις φωνάρες...

  2. Τρεις φωνάρες μαζί; Το ψιλοφοβάμαι γιατί όπου ακούς πολλά κεράσια...

    1. ...κρατάς μικρό καλάθι. Αυτό κάνω συνήθως σε κάθε περίπτωση "super group"!

  3. Αυτά είναι. Θέλω να ελπίζω σε καλό δίσκο που θα τον απογειώσουν οι φωνάρες.