Header Ads

Header ADS

Piranha - "Endless Dream" (lyric video)

Το συγκρότημα Piranha σε δράση
Οι Piranha δραστηριοποιήθηκαν την δεκαετία του ενενήντα με αρκετή επιτυχία στους κύκλους της Ελληνικής (κι όχι μόνο) metal σκηνής. Διαλύθηκαν το 2001 κι επέτρεψαν πέρυσι. Πρώτος καρπός της επανασύνδεσης είναι το τραγούδι "Endless Dream", του οποίου το lyric video είναι διαθέσιμο...

Δελτίο τύπου: «Οι PIRANHA δημιουργήθηκαν το 1987 από τους Γιάννη Κοσκινά - κιθάρα (φωνή), Κώστα Κοσκινά - μπάσο,με ντράμερ τα πρώτα χρονιά τον Μιχάλη Τσεμπερτσή. Μέτα τα ντραμς ανέλαβε οριστικά ο Μπάμπης Τσολάκης και λίγο αργότερα εντάχθηκε και ο Δημοσθένης Κοστόπουλος - κιθάρα.

Η μουσική που έπαιζε το συγκρότημα ήταν Thrash / Death metal. Έκανε πολλές συναυλίες στην Ελλάδα καθώς επίσης συμμετείχε και σε αρκετά μεγάλα φεστιβάλ. Το συγκρότημα κατά την 14χρονη συμμετοχή του στην ελληνική μέταλ σκηνή κατάφερε να παίξει μαζί και με μεγάλα διεθνή ονόματα, όπως DESTRUCTION και MALEVOLENT CREATION.

Το συγκρότημα ύστερα από 16 χρόνια απουσίας από την ελληνική μέταλ σκηνή ξαναενεργοποιηθηκε στα τέλη του 2017, αυτήν την φορά με τον Ανδρέα από τους ALBERT στα ντραμς, έχοντας αρκετά σχέδια για το μέλλον τους.»

Band: Piranha
Country of origin: Greece
Location: Athens, Attica
Status: Active
Formed in: 1987
Genre: Thrash/Death Metal
Years active: 1987-2001, 2017-present
Lyric video: "Endless Dream"
Edit by: Denis Kostopoulos


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.