English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Halestorm - "Uncomfortable" (video)

Ο τέταρτος "στουντιακός" full length δίσκος των Halestorm είναι προ των πυλών. Τιτλοφορείται "Vicious" κι αναμένεται στα τέλη του δευτέρου καλοκαιρινού μήνα. Το video clip του πρώτου single, "Uncomfortable", προετοιμάζει το έδαφος...

Το video των Halestorm για το "Uncomfortable" από το album "Vicious"
Band: Halestorm
Country of origin: United States
Location: Red Lion, Pennsylvania,
Formed in: 1997
Genres: Hard rock, alternative metal
Years active: 1997-present

Video: "Uncomfortable"
Album: "Vicious"
Type: Full length
Release date: July 27th, 2018
Label: Atlantic Records

Track listing:
01. Black Vultures
02. Skulls
03. Uncomfortable
04. Buzz
05. Do Not Disturb
06. Conflicted
07. Killing Ourselves To Live
08. Heart of Novocaine
09. Painkiller
10. White Dress
11. Vicious
12. The Silence

Band Members:
Lzzy Hale - Vocals, Guitar
Arejay - Drums
Josh Storm - Bass, Vocals
Joe Storm - Guitar, Vocals

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου