Header Ads

Header ADS

Stryper - "Lost" (audio)

Ο ενδέκατος "ολοκληρωμένος" δίσκος των Stryper είναι προ των πυλών. Ο διάδοχος του album "Fallen" (2015) των Αμερικανών white metallers τιτλοφορείται "God Damn Evil" κι αναμένεται σε λίγες ημέρες. Σειρά για παρουσίαση παίρνει το τραγούδι "Lost"...

Band: Stryper
Country of origin: United States
Location: Orange County, California
Formed in: 1983
Genre: Heavy Metal, Hard Rock
Lyrical themes: Christianity, Relationships, Love
Years active: 1980 (as Roxx), 1980-1983 (as Roxx Regime), 1983-1992, 2003-present

Το τραγούδι των Stryper "Lost" από τον δίσκο "God Damn Evil"
Audio: "Lost"
Album: "God Damn Evil"
Type: Full length
Release date: April 20th, 2018
Label: Frontiers Records
Format: CD, LP

Track listing:
01. Take It To The Cross
02. Sorry
03. Lost
04. God Damn Evil
05. You Don’t Even Know Me
06. The Valley
07. Sea Of Thieves
08. Beautiful
09. Can’t Live Without Your Love
10. Own Up
11. The Devil Doesn’t Live Here

Band members:
Robert Sweet - Drums (1983-1992, 2003-present)
Oz Fox - Guitars, Vocals
Michael Sweet - Vocals (lead), Guitars
Perry Richardson - Bass

Guest/Session: John O'Boyle - Bass

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.