Header Ads

Header ADS

Rage 'n' Steel - "Heavy Metal Is The Law" (ep)

Rage 'n' Steel: Αθηναϊκό συγκρότημα κλασικού heavy metal. Δημιουργήθηκε προ οκταετίας κι έχει κυκλοφορήσει δύο (αυτοχρηματοδοτούμενα) EPs. Το πιο πρόσφατο "βγήκε" στα τέλη Μαρτίου, τιτλοφορείται "Heavy Metal Is The Law" και στην παρούσα ανάρτηση μπορείτε να το ακούσετε ολόκληρο...

Βιογραφικό (όπως αναγράφεται στην σελίδα της μπάντας στο facebook): «Οι Rage'n'Steel είναι μια μπάντα που ξεκίνησε το Δεκέμβρη του 2010 στην Αθήνα από τους Μελέτη και Δημήτρη και φυσικά δεν θα μπορούσε να μη συμμετέχει και ο αγαπημένος φίλος και συνεργάτης σε παλαιότερα σχήματα, Τζίμης. H ιδέα είναι απλή.

Δυνατά Heavy Metal κομμάτια για να ακουστούν live. Αυτό ισχύει και για τις διασκευές και για τα δικά μας. Απλά ο κόσμος να γουστάρει να μας ακούει. Σε αυτό λοιπόν ήρθαν να ενταχθούν και οι δύο Νικολάδες, όπως τους λέμε, ο ένας ντράμερ και ο άλλος τραγουδιστής.

Έπειτα από μία σειρά live εμφανίσεων το καλοκαίρι και λόγω προσωπικών λόγων ο τραγουδιστής μας δεν μπορούσε να συνεχίσει και έτσι ήμασταν πάλι στην αναζήτηση νέου τραγουδιστή. Ώσπου ένωσε το πάθος του για Heavy Metal και μας χάρισε τη φωνή του ο Ανδρέας. Έπειτα από τόσες υπέροχες στιγμές ο ντράμερ και φίλος μας Νίκος έδωσε τη σκυτάλη σε ένα νέο μέλος της οικογένειας των Rage'n'Steel τον Γιώργο.

Τέλη Νοέμβρη 2012 η μπάντα ξεκίνησε τις ηχογραφήσεις της πρώτης της δουλειάς και αρχές Ιανουαρίου 2013 είχαμε στα χέρια μας το ντεμπούτο EP μας We'll Rise Again..., το οποίο περιλαμβάνει 3 κομμάτια. Επίσης είναι μεγάλη μας τιμή το γεγονός ότι ο Bob Katsionis συμμετείχε με το να συνθέσει την εκπληκτική εισαγωγή στα πλήκτρα του ομώνυμου κομματιού Rage and Steel.

Μετέπειτα ένωσε τις ιδέες του και την φωνή του μαζί μας ο John Kalyvas στη θέση του lead vocalist, ενώ η θέση του ντράμερ έμεινε κενή μετά την αποχώρηση του Γιώργου. Τώρα η μπάντα συνεργάζεται με session drummer για συναυλίες πρόβες και ηχογραφήσεις. Πλέον είναι διαθέσιμο και δεύτερο EP με τίτλο Heavy Metal Is The Law, το οποίο περιλαμβάνει και αυτό 3 κομμάτια.»

Το ep των Rage 'n' Steel "Heavy Metal Is The Law"
Band: Rage 'n' Steel
Country of origin: Greece
Location: Athens, Attica
Formed in: 2010
Genre: Heavy Metal
Years active: 2010-present

Album: "Heavy Metal Is The Law"
Type: EP
Release date: March 28th, 2018
Label: Independent
Format: Digital

Band members:
Jim Boubogiannis - Bass
Meletis Rousetis - Guitars (lead)
James Demiralis - Guitars (rhythm)
John Kalyvas - Vocals


2 σχόλια:

Από το Blogger.