Header Ads

Header ADS

Amon Amarth - "Twilight of the Thunder God" (LP stream)

Στα τελειώματα του πρώτου φθινοπωρινού μήνα του 2008 κυκλοφόρησε ο έβδομος "ολοκληρωμένος" δίσκος των Amon Amarth (από τους δέκα). Δύο χρόνια μετά το album "With Oden on Our Side" και τρία πριν το "Surtur Rising". Τιτλοφορείται "Twilight of the Thunder God". Σας το υπενθυμίζουμε στην παρούσα ανάρτηση. Καλή ακρόαση...

Band: Amon Amarth
Country of origin: Sweden
Location: Stockholm
Status: Active
Formed in: 1992
Genre: Melodic Death Metal
Lyrical themes: Vikings, Warfare, Mythology, Destruction
Years active: 1988-1992 (as Scum), 1992-present

Amon Amarth - "Twilight of the Thunder God"
Album: "Twilight of the Thunder God"
Type: Full length
Release date: September 29th, 2008
Label: Metal Blade Records
Format: CD, 12" vinyl, Digital

Track listing:
01. Twilight of the Thunder God 04:08
02. Free Will Sacrifice 04:08
03. Guardians of Asgaard 04:23
04. Where Is Your God? 03:11
05. Varyags of Miklagaard 04:18
06. Tattered Banners and Bloody Flags 04:30
07. No Fear for the Setting Sun 03:54
08. The Hero 04:04
09. Live for the Kill 04:11
10. Embrace of the Endless Ocean 06:44

Band members:
Olavi Mikkonen - Guitars
Johan Hegg - Vocals
Johan Söderberg - Guitars
Ted Lundström - Bass
Fredrik Andersson - Drums

Ronny Milianowicz - Horns, Brass, Vocals (choirs)
Eicca Toppinen - Cello (track 9)
Paavo Lötjönen - Cello (track 9)
Perttu Kivilaakso - Cello (track 9)
Ulf Bejstam - Vocals (choirs)
L-G Petrov - Vocals (track 3)
Roope Latvala - Guitars (lead) (track 1)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.