English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Blind Guardian - The Ninth Wave (live video)

Το τέταρτο live album της καριέρας τους κυκλοφόρησαν οι Blind Guardian. Τιτλοφορείται "Live Beyond the Spheres" και "βγήκε" προ ημερών. Παρουσιάσαμε ήδη το βίντεο του (κλασικού) τραγουδιού "Mirror Mirror" και το video clip με την "ζωντανή" απόδοση του μουσικού κομματιού "Prophecies" και το "Twilight Of The Gods". Σειρά παίρνει σήμερα το βίντεο του "The Ninth Wave", το οποίο πρωτακούσαμε στο album "Beyond the Red Mirror" που κυκλοφόρησε το 2015...

Band: Blind Guardian
Country of origin: Germany
Location: Krefeld, North Rhine-Westphalia
Formed in: 1986
Genre: Speed / Power Metal
Lyrical themes: Epic tales, Legends / Myths, Fantasy, Tolkien, Literature
Years active: 1984-1986 (as Lucifer's Heritage), 1986-present

Video: "The Ninth Wave"
Album: "Live Beyond the Spheres"
Type: Live album
Release date: July 7th, 2017
Label: Nuclear Blast
Format: 3CD

Το βίντεο με την live απόδοση του τραγουδιού των Blind Guardian "The Ninth Wave" από το album "Live Beyond the Spheres"
Disc 1:
1. The Ninth Wave
2. Banish from Sanctuary
3. Nightfall
4. Prophecies
5. Tanelorn
6. The Last Candle
7. And Then There Was Silence

Disc 2:
1. The Lord of the Rings
2. Fly
3. Bright Eyes
4. Lost in the Twilight Hall
5. Imaginations from the Other Side
6. Into the Storm
7. Twilight of the Gods
8. A Past and Future Secret
9. And the Story Ends

Disc 3:
1. Sacred Worlds
2. The Bard's Song (In the Forest)
3. Valhalla
4. Wheel of Time
5. Majesty
6. Mirror Mirror

Band members:
Hansi Kürsch - Bass, Vocals
André Olbrich - Guitars (lead)
Marcus Siepen - Guitars (rhythm)
Frederik Ehmke - Drums, Percussion, Flute, Bagpipes
Barend Courbois - Bass
Mi Schüren - Keyboards

2 σχόλια:

  1. Πειράζει που προτιμώ το ομότιτλο τραγούδι των Manilla Road;

    1. Δεν υφίσταται καν σύγκριση. Απίστευτο το κομμάτι των Manilla (κι από δισκάρα επίσης). Ακόμη δεν έχω ακούσει το καινούριο...