Header Ads

Header ADS

The Ferrymen - Still Standing Up (lyric video)

Το συγκρότημα των Karlsson, Romero, Terrana
Τον Σουηδό κιθαρίστα Magnus Karlsson τον έμαθα από τον δίσκο των Last Tribe "The Uncrowned" που κυκλοφόρησε το 2003. Εξαιρετικής ποιότητας μελωδικό metal, αλλά δεν υπήρξε συνέχεια. Ο Karlsson συμμετείχε σε μία σειρά από μπάντες και projects όπως οι Primal Fear (στους οποίος παραμένει μέχρι σήμερα), Allen - Lande, Starbreaker, Kiske / Somerville, Free Fall κλπ.

Ο Ronald (ή Ronnie) Romero έγινε γνωστός όταν τον επέλεξε ο Richie Blackmore στην πρόσφατη επανένωση των Rainbow. Το "κανονικό" συγκρότημα του Χιλιανού τραγουδιστή είναι οι Lords of Black.

Τέλος ο Mike Terrana, αυτό το "τέρας" των τυμπάνων, δεν νομίζω ότι χρειάζεται συστάσεις. Έχει περάσει από Malmsteen, Axel Rudi Pell, Rage, MacAlpine, Masterplan, Artension κλπ (σταματώ εδώ γιατί αν αναφέρω όλες τις μπάντες και τα albums στα οποία έχει συμμετάσχει θα τελειώσω... μεθαύριο!).

Γιατί αυτά τρία ονόματα στην ίδια ανάρτηση; Γιατί οι τρεις προαναφερθέντες μουσικοί σχημάτισαν νέο project υπό το όνομα The Ferrymen και το καλοκαίρι θα κυκλοφορήσουν το ντεμπούτο τους...

Το lyric video των The Ferrymen για το τραγούδι "Still Standing Up" από τον ομώνυμο δίσκο τους
Band: The Ferrymen
Lyric Video: "Still Standing Up"
Album: "The Ferrymen"
Type: Full length
Release date: June 2nd, 2017
Total Length: 57:29
Label: Frontiers Records
Format: CD

Track listing:
01. End of the Road
02. Ferryman
03. Fool You All
04. Still Standing Up
05. Cry Wolf
06. One Heart
07. The Darkest Hour
08. How the Story Ends
09. Enter Your Dream
10. Eyes on the Sky
11. Eternal Night
12. Welcome to My Show


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.