Header Ads

Header ADS

Jorn - Life on Death Road (trailer)

Το δέκατο τρίτο album του προσωπικού του σχήματος κυκλοφορεί στις αρχές του καλοκαιριού ο Jørn Lande. Ο διάδοχος του album διασκευών "Heavy Rock Radio" (Ιούνιος 2016) τιτλοφορείται "Life on Death Road" κι αναμένεται τον Ιούνιο...

Το trailer του Jorn για τον δίσκο "Life on Death Road"
Artist / Band: Jorn
Country of origin: Norway
Location: Fredrikstad
Formed in: 2000

Video: Official trailer
Album: "Life on Death Road"
Type: Full length
Total length: 1:05:52
Release date: June 2nd, 2017
Tracks: 12
Label: Frontiers Records
Format: CD

Track listing:
01. Life on Death Road 7:19
02. Hammered to the Cross (The Business) 5:29
03. Love Is the Remedy 4:52
04. Dreamwalker 4:58
05. Fire to the Sun 5:04
06. Insoluble Maze (Dreams in the Blindness) 5:39
07. I Walked Away 5:04
08. The Slippery Slope (Hangman's Rope) 5:29
09. Devil You Can Drive 6:06
10. The Optimist 4:52
11. Man of the 80's 4:49
12. Blackbirds 6:11

Band members:
Jørn Lande - Vocals
Alex Beyrodt - Guitars
Mat Sinner - Bass
Alessandro Del Vecchio - Keyboards
Francesco Jovino - Drums

Miscellaneous staff:
Alessandro Del Vecchio - Producer

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.