Header Ads

Header ADS

Mortal Love - Forever Will Be Gone (full album)

Οι Mortal Love δεν έχουν διαλυθεί (επισήμως τουλάχιστον), αλλά είναι ανενεργοί δισκογραφικά από την περασμένη δεκαετία. Τελευταίος "ολοκληρωμένος" δίσκος τους το album "Forever Will Be Gone" που κυκλοφόρησε το 2006. "Βγήκε" και το single "Crave Your Love" το 2009...

Ακούστε τον δίσκο των Mortal Love "Forever Will Be Gone"
Band: Mortal Love
Country of origin: Norway
Location: Elverum
Status: On hold
Formed in: 2000
Genre: Gothic Metal
Lyrical themes: Love, Loss, Despair, Death

Album: "Forever Will Be Gone"
Type: Full length
Release date: September 22nd, 2006
Label: Massacre Records
Format: CD

Track listing:
01. I Make the Mistake 04:21
02. Of Keeping the Fire Down 04:03
03. While Everything Dies 03:36
04. My Shadow Self 03:48
05. In the End Decides 02:56
06. To Choke You Now 04:03
07. So I Betray the Mission 03:29
08. Still It Has Only Just Begun 04:50
09. As We Can Not Be One (instrumental) 01:33
10. Forever Will Be Gone 07:21

Band members:
Lev - Bass, Vocals
Damous - Drums
Rain6 - Guitars, Programming, Vocals
Mulciber - Keyboards, Programming
Cat - Vocals

Zet - Guitars (additional), Vocals (track 1)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.