English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Iron Mask - I Don't Forget, I Don't Forgive (video)

Τον έκτο "ολοκληρωμένο" δίσκο τους κυκλοφόρησαν τον Σεπτέμβριο οι Iron Mask μετά από τρία χρόνια. Ο διάδοχος του album "Fifth Son of Winterdoom" τιτλοφορείται "Diabolica". Από εκεί το τραγούδι "I Don't Forget, I Don't Forgive", του οποίου το video clip σας παρουσιάζουμε...

Το video των Iron Mask για το τραγούδι "I Don't Forget, I Don't Forgive" από τον δίσκο "Diabolica"
Band: Iron Mask
Country of origin: Belgium
Location: Brussels
Formed in: 2002
Genre: Power Metal
Lyrical themes: Fantasy, Life, Supernatural

Video: "I Don't Forget, I Don't Forgive"
Album: "Diabolica"
Type: Full length
Release date: September 20th, 2016
Label: AFM Records
Format: CD

Track listing:
01. I Don't Forget, I Don't Forgive 04:40
02. Doctor Faust 07:41
03. Galileo 06:44
04. Oliver Twist 06:30
05. March 666 04:55
06. All for Metal 03:58
07. The Rebellion of Lucifer 06:01
08. Diabolica 05:08
09. The First and the Last 04:01
10. Ararat 07:05
11. Flying Fortress 04:53
12. Cursed in the Devil's Mill 13:45

Band members:
Diego Valdez - Vocals (lead)
Vasiliy Molchanov - Bass
Dushan Petrossi - Guitars, Keyboards, Vocals (backing), Lyrics, Songwriting
Ramy Ali - Drums

Andreas Lindahl - Keyboards (solo)

Miscellaneous staff:
Dushan Petrossi - Producer, Recording (drums), Mixing
Diego Valdez - Recording (vocals)
Andreas Lindahl - Recording (keyboards)
Geert Fieuw - Photography
Kris Poelmans - Photography
Angelo E. Buccolieri - Producer, Mixing, Mastering
Stan W Decker - Artwork

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου