Header Ads

Header ADS

Burning Point - Time Has Come (audio)

Ο 7ος δίσκος των Burning Point είναι προ των πυλών. Ο διάδοχος του περσινού ομώνυμου album των Φιλανδών power metallers τιτλοφορείται "The Blaze" κι αναμένεται στα τέλη του μήνα. Το lyric video του τραγουδιού "Master Them All" προετοιμάζει το έδαφος, το δεύτερο "χτύπημα" αφορά το τραγούδι Time Has Come"...

Band: Burning Point
Country of origin: Finland
Location: Oulu
Formed in:1999
Genre: Melodic Power Metal
Lyrical themes: Fantasy, Purgatory
Years active: 1997-1999 (as Planet Caravan), 1999-present

Το τραγούδι των Burning Point "Time Has Come" από τον δίσκο "The Blaze"
Audio: "Time Has Come"
Album: "The Blaze"
Type: Full length
Release date: November 25th, 2016
Label: AFM Records
Format: CD, Digital

Track listing:
01. Master Them All
02. Time Has Come
03. Incarnation
04. My Spirit
05. The Lie
06. Dark Winged Angel
07. Chaos Rising
08. Lost in Your Thoughts
09. Things That Drag Me Down
10. The King Is Dead, Long Live the King
11. Metal Queen (Lee Aaron cover)

Band members:
Pete Ahonen - Guitars, Vocals
Jussi Ontero - Drums
Pekka Kolivuori - Guitars
Sami Nyman - Bass
Jarkko Väisänen - Keyboards
Nitte Valo - Vocals

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.