English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Kee Marcello - Wild Child (audio)

Ο τέταρτος προσωπικός δίσκος του Kee Marcello (εκτός από εκείνον που είχε "βγάλει" ως Kee Marcello's K2) είναι προ των πυλών. Ο πρώην κιθαρίστας των Europe (είχε αντικαταστήσει τον John Norum) θα κυκλοφορήσει στα μέσα του μήνα (14/10) το album "Scaling Up"...

Το τραγούδι του Kee Marcello "Wild Child" από τον δίσκο "Scaling Up"
Artist / band: Kee Marcello
Audio: "Wild Child"
Album: "Scaling Up"
Release Date: October 14th, 2016
Label: Frontiers Music srl
Total Length: 59:14
Genre: Hard Rock

Track listing:
01. Black Hole Star
02. On the Radio
03. Don't Miss You Much
04. Fix Me
05. Wild Child
06. Finger on the Trigger
07. Soldier Down
08. Scandinavia
09. Good Men Gone Bad
10. Scaling Up
11. Don't Know How to Love No More
12. Blow by Blow

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου