English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Suicidal Angels - Eternally to Suffer (video)

Ο πέμπτος δίσκος των Suicidal Angels βρίσκεται ήδη "εκεί έξω". Οι Έλληνες thrashers κυκλοφόρησαν στα τέλη Μαΐου το album "Division of Blood". Από εκεί και το video clip του τραγουδιού "Eternally to Suffer"...

Το video clip των Suicidal Angels για το τραγούδι "Eternally to Suffer"
Band: Suicidal Angels
Country of origin: Greece
Location: Athens, Attica
Formed in: 2001
Genre: Thrash Metal

Video: "Eternally to Suffer"
Album: "Division of Blood"
Type: Full length
Release date: May 27th, 2016
Label: NoiseArt Records
Format: CD

Track listing:
1. Capital of War
2. Division of Blood
3. Eternally to Suffer
4. Image of the Serpent
5. Set the Cities on Fire
6. Frontgate
7. Bullet in the Chamber
8. Cold Blood Murder
9. Of Thy Shall Bring the Light

Band members:
Nick Melissourgos - Vocals, Guitars
Orpheas Tzortzopoulos - Drums
Aggelos Lelikakis - Bass
Gus Drax - Guitars (lead)

Miscellaneous staff:
Ed Repka - Cover art

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου