English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Iron Curtain - Guilty As Charged (audio)

Ο τρίτος "ολοκληρωμένος" δίσκος των Iron Curtain είναι προ των πυλών. Τιτλοφορείται "Guilty as Charged" και αναμένεται στα μέσα Οκτωβρίου. Τον Αύγουστο είχε κυκλοφορήσει -ως προπομπός- το single "Wild And Rebel". Ακούμε το ομότιτλο τραγούδι...

Band: Iron Curtain
Country of origin: Spain
Location: Murcia
Formed in: 2007
Genre: Speed / Thrash / Heavy Metal

Iron Curtain - Guilty As Charged (audio)
Album: "Guilty as Charged"
Type: Full length
Release date: October 14th, 2016
Label: Pure Steel Records
Format: CD

Track listing:
1. Into the Fire
2. Lion's Breath
3. Take It Back
4. Relentless
5. Iron Price
6. Outlaw
7. Wild And Rebel
8. Guilty as Charged
9. Turn the Hell On

Band members:
Mike Leprosy - Vocals, Guitars (rhythm)
Joserra - Bass
Alberto Fuentes - Drums
Miguel Angel Lopez - Guitars (lead)

Miscellaneous staff:
Javi Félez - Recording, Mix
Patrick W. Engel - Mastering

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου