English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Void King - There Is Nothing (full album)

Void King: doom metal συγκρότημα εξ' Αμερικής (ΗΠΑ). Δημιουργήθηκε πρόπερσι κι έχει κυκλοφορήσει ένα ep τριών τραγουδιών ("Zep Tepi" - Απρίλιος 2015) κι έναν "ολοκληρωμένο" δίσκο στα τέλη Ιουνίου. Τιτλοφορείται "There Is Nothing" και στην παρούσα ανάρτηση μπορείτε να τον ακούσετε ολόκληρο...

Ακούστε ολόκληρο τον δίσκο των Void King "There Is Nothing"
Band: Void King
Country of origin: United States
Location: Indianapolis, Indiana
Formed in: 2014
Genre: Doom / Stoner Metal

Album: "There Is Nothing"
Type: Full length
Release date: June 21st, 2016
Label: Independent
Format: Digital

Track listing:
1. Skull Junkie 05:13
2. Raise the Flags on Fire 05:21
3. Brandy Knew 03:36
4. Canyon Hammer 06:34
5. Healing Crisis 07:04
6. Box of Knives 04:50
7. Release the Hawks 06:56
8. That Was Not an Owl (DFI) 07:03

Band members:
Jake McGuire - Bass
Derek Felix - Drums
Jason Kindred - Vocals
Tommy Miller - Guitars

Miscellaneous staff:
Carl Byers - Recording
The Glitch Witch - Artwork

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου