English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Dust Bolt - Mass Confusion (video)

Dust Bolt: Γερμανικό thrash συγκρότημα που δημιουργήθηκε το 2006 κι έχει κυκλοφορήσει ένα ep και δύο "ολοκληρωμένους" δίσκους. Ο τρίτος τιτλοφορείται "Mass Confusion" κι αναμένεται στις αρχές Ιουλίου...

Band: Dust Bolt
Country of origin: Germany
Location: Landsberg am Lech, Bavaria
Formed in: 2006
Genre: Thrash Metal
Lyrical themes: Corrupt Politics, War, Disease

Video: "Mass Confusion"
Filmed by: Niklas Niessner
Cut by: Andi Peters & Niklas Niessner

Dust Bolt - Mass Confusion (video)
Album: "Mass Confusion"
Type: Full length
Release date: July 8th, 2016
Label: Napalm Records
Format: CD, Vinyl

Track listing:
01. SickxBrain
02. Mass Confusion
03. Allergy
04. Turned to Grey
05. Blind to Art
06. Mind the Gap
07. Exit
08. Empty Faces
09. Taking Your Last Breath
10. Portraits of Decay
11. Masters of War

Band members:
Bene M. - Bass, Vocals (backing)
Nico R. - Drums
Flo D. - Guitars
Lenny B. - Vocals, Guitars

Miscellaneous staff:
Andrei Bouzikov - Artwork

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου