English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Scarblade - Die in the Night (video)

Ruthless Steel: Ελληνικό heavy metal συγκρότημα. Δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2012. Τον Ιανουάριο του 2013 παρουσιάσθηκε στο μουσικόφιλο κοινό με ένα ep τεσσάρων τραγουδιών με τίτλο "Die in the Night", το οποίο κυκλοφόρησε μέσω της Iron on Iron Records. Τον Σεπτέμβριο του 2015 η μπάντα "μετακόμισε" στην Σουηδία, μετονομάσθηκε σε Scarblade και κυκλοφόρησε στα μέσα Μαΐου το ντεμπούτο της "The Cosmic Wrath". Δηλώνουν ως επιρροές συγκροτήματα όπως: Iron Maiden, Judas Priest, Warlock, Dio, Kamelot, Saxon, Tokyo Blade, Stryper, Riot...

Band: Scarblade
Country of origin: Sweden
Location: Gothenburg
Formed in: 2015
Genre: Heavy Metal
Years active: 2012-2015 (as Ruthless Steel), 2015-present

Scarblade - Die in the Night (video)
Video: "Die in the Night"
Directing and editing by: Manos G.
Album: "The Cosmic Wrath"
Type: Full length
Release date: May 13th, 2016
Label: No Remorse Records
Format: CD

Track listing:
1. Die in the Night 04:00
2. Point of No Return 05:22
3. Escape 04:06
4. Power of Hate 04:56
5. Evil War 04:46
6. Live Wire 03:24
7. Cursed Legion 04:57
8. United as One 04:25

Tracks 1 and 4 are re-recorded versions of songs from the Ruthless Steel's EP.

Band members:
Nikos Giorgakis - Bass
Aliki Kostopoulou - Vocals
Kalle Björk - Drums
Jonatan Berg - Guitars
Stefan Malmenlid - Keyboards

Revekka G. - Vocals (track 6)
Tassos K. - Vocals (backing) (track 3)
George Joe Papazoglou - Vocals (backing) (track 3)
George Aspiotis - Vocals (backing), Keyboards

Miscellaneous staff:
George Aspiotis - Recording, Mixing, Mastering

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου