English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Thunderstone - The Path

Επιστρέφουν δισκογραφικά μετά από μία επταετία οι Thunderstone. Ο διάδοχος του "Dirt Metal" (είχε κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2009) τιτλοφορείται "Apocalypse Again" κι αναμένεται την πρωταπριλιά...

Band: Thunderstone
Country of origin: Finland
Location: Helsinki
Formed in: 2000
Genre: Power Metal

Video: "The Path"
Album: "Apocalypse Again"
Type: Full length
Release date: April 1st, 2016
Label: AFM Records
Format: CD

Track listing:
1. Veterans of the Apocalypse
2. The Path
3. Fire and Ice
4. Through the Pain
5. Walk Away Free
6. Higher
7. Wounds
8. Days of Our Lives
9. Barren Land

Band members:
Titus Hjelm - Bass
Nino Laurenne - Guitars
Pasi Rantanen - Vocals
Jukka Karinen - Keyboards
Atte Palokangas - Drums

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου