Header Ads

Header ADS

Endless - The Code Of Light

Οι Βραζιλιάνοι Endless επιστρέφουν δισκογραφικά μετά από μία δεκαετία. Ο διάδοχος του "A Dream at the Sun" (Ιούνιος 2006) τιτλοφορείται "The Truth, The Chaos, The Insanity" και θα κυκλοφορήσει στα τέλη Μαρτίου...

Band: Endless
Country of origin: Brazil
Location: Rio de Janeiro, Rio de Janeiro
Formed in: 1995
Genre: Melodic Heavy / Power Metal

Audio: "The Code Of Light"
Album: "The Truth, The Chaos, The Insanity"
Type: Full length
Release date: March 25, 2016
Label: Power Prog Records
Format: Audio CD, Download

Track listing:
01. A New Sunrise
02. The Code Of Light 05:02
03. Will Of Destiny
04. The Truth, The Chaos, The Insanity
05. Black Veil Of Madness
06. Veins Of Blood
07. Save Me From Myself
08. Lady Of The Lake
09. Under The Sun
10. Puppets On A Stage
11. A World Without Fantasy
12. Celestial Dreams

Band mebmers:
Vitor Veiga - Vocals
Cristiano Moura - Guitar
Luciano de Souza - Guitar
Marcio Brito - Keyboards
Rey Araujo - Bass
Sergio Sanchez - Drums

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.