Header Ads

Header ADS

Khymera - Say What You Want

Οι Khymera του Dennis Ward επιστρέφουν δισκογραφικά στις αρχές Δεκεμβρίου στον κλασικό μελωδικό τους ήχο. Το καινούριο τους πόνημα τιτλοφορείται "The Grand Design" και θα κυκλοφορήσει από την Frontiers Music...

Band: Khymera
Audio: "Say What You Want"
Album: "The Grand Design"
Type: Full length
Release date: December 4th, 2015
Label: Frontiers Music srl

Track listing:
01. Never Give Up On You
02. Tell Me Something
03. Say What You Want
04. I Believe
05. A Night To Remember
06. She’s Got The Love
07. Land Of Golden Dreams
08. The Grand Design
09. Streetlights
10. Who’s Fooling Who
11. Finally
12. Where Is The Love

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.