Header Ads

Header ADS

Βασίλης Αξιώτης - The Voice of Greece

Βασίλης Αξιώτης - The Voice of Greece
Δεν γνωρίζω αν παρακολουθείτε το καινούριο reality - talent show του ΑΝΤ1 "THE VOICE" που μεταδίδεται κάθε Παρασκευή. Στην εκπομπή της περασμένης Παρασκευής (24/01) πέρασε από "BLIND AUDITION" και ο Βασίλης Αξιώτης. Ποιος είναι αυτός, ίσως ρωτήσετε. Η φωνή (τι φωνή δηλαδή, φωνάρα) μίας από τις καλύτερες Ελληνικές heavy metal μπάντες: των Phantom Lord, οι οποίοι κυκλοφόρησαν από το 1999 έως το 2005 τέσσερις δίσκους:

-In Twilight World (1999)
-Evil's Domain (2000)
-Circle of the Wasted (2002)
-Imperial Fall (2005)

Τελευταία παρουσία του Βασίλη δισκογραφικά ήταν το 2009 στο ντεμπούτο του progressive metal συγκροτήματος Persona Non Grata "Shade in the Light". Ο Αξιώτης επέλεξε ένα πολύ δύσκολο τραγούδι για να διαγωνισθεί, το "The show must go on", από το "κύκνειο" album (με τον Freddie Mercury) των Queen και το αποτέλεσμα ήταν ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!! Δείτε τον...


9 σχόλια:

  1. Τα μάμησε όλα η φωνάρα! Τι ερμηνεία ήταν αυτή; Τι κάνεις εσύ στην Ελλάδα αγόρι μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ω ρε μάγκα, τι ήταν τούτο; Εντυπωσιασμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΡΟΜΕΡΟΣ! Μπράβο Βασίλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι προφανές, από το κείμενό μου στην ανάρτηση, ότι συμφωνώ με τους προλαλήσαντες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. απο το heavy metal, στον michael jackson....
    ωραιος!!!
    το... γιατα λεφτα τα κανεις ολα,περνει σαρκα κ οστα...
    αντε κ ελαφρολαικα,που εχει περισοτερο ψωμι...
    το συστημα αγοραζει κ ξεπουλαει κοψοτιμης,οτιδηποτε,αρκει να τα ξεφτιλισει ολα κ να τα κανει ισωμα..νασαι καλα παλλικαρι,που γειωσες ενα καρο μεταλαδες,money makes the world goes round ετσι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε ανώνυμε, αν και δεν διαφωνώ στην βάση και στην ουσία του σχολίου σου, ο καθένας κάνει τις επιλογές του και κρίνεται για αυτές. Ο Βασίλης έχει "ξεκόψει απ' τον χώρο" εδώ και μερικά χρόνια. Αυτό δεν αναιρεί τις όποιες φωνητικές του ικανότητες...

      ΥΓ.1 Πάντα ήμουν της άποψης ότι, αν ήθελε να κάνει "καριέρα" ως heavy metal - hard rock τραγουδιστής, έπρεπε να φύγει στο εξωτερικό. Κεντρική ή βόρεια Ευρώπη κατά προτίμηση. Προτίμησε άλλο μονοπάτι, δικαίωμά του...

      ΥΓ.2 Thanks για την επίσκεψη και το σχόλιο.

      Διαγραφή
    2. Ναι οκ, αμα θέλεις μπορείς να τον πληρώνεις εσύ για να σου τραγουδάει DIO όπως καιτ ο έκανε (αν βαλεις στο YouTube το Last in Line). Ευκαιρία για καριέρα θέλει το παιδί ρε μαγκές, στο μπουρδέλο που λέγετε Ελλάδα και ώς γνωστόν τρώει τα παιδιά της!

      Ο Βασιλης είναι 34, όχι 20 για να εχει χρόνο μπροστά του. Κάποια στιγμή θα θέλει να κάνει και μια οικογένια. Τι θα τρωνε; Τραγούδια; στην κριτική καλοί είμαστε όλοι!

      Διαγραφή
    3. Καλημέρα Δημήτρη. Αυτή είναι η άλλη όψη του νομίσματος και πιθανά η πιο ρεαλιστική. Η πραγματικότητα δεν είναι ποτέ μονοδιάστατη.

      Διαγραφή

Από το Blogger.