Header Ads

Header ADS

Blade of Spirit - Count Dracula (Promotional Spot)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: «Η συγκεκριμένη δουλειά προέκυψε σαν ιδέα, σήμερα μετά από 17 ολόκληρα χρόνια διαδρομής των Κοζανιτών στα μονοπάτια της ελληνικής metal σκηνής, να σμίξουν με τα ιδρυτικά μέλη του σχήματος, κάνοντας μια ενδοσκόπηση με την ώριμη ματιά του σήμερα στην περίοδο των πρώτων ημερών των BLADE OF SPIRIT και του παρθενικού τους ηχογραφήματος "Odes To Carpathian Tales". Μιας demo δουλειάς, που ηχογραφήθηκε κάτω από ανύπαρκτη υλικοτεχνική υποδομή σε μια Κοζάνη του' 96 και με πλήρη μουσική απειρία της ιδρυτικής 3άδας.

Μιας demo δουλειάς, που κυκλοφόρησε τότε σε ελάχιστο αριθμό αντιτύπων & εδώ και πάνω από μια δεκαετία είναι δυσεύρετη και για τους περισσότερους ξεχασμένη πια. Πρόκειται για μια επανηχογράφηση στο κομμάτι "Count Dracula", μια σύνθεση σε μουσική Μάκη Καβούκα & Γιάννη Καλτιριμτζή, σε απόδοση στίχων Μάνου Κόμπου.

Ένα ομαδικό εγχείρημα - φόρος τιμής στις ρίζες της μπάντας, το οποίο προορίζεται αποκλειστικά για διαδικτυακή παρουσίαση, με συμμετοχή των σημερινών Blade Of Spirit & των 2 πρώιμων μελών τους. Στα τύμπανα συμμετέχει ο Μάριος Παπαπαύλου (ντράμερ των Extreme Violence, Angstridden, Bag A Head, Hierophant's Descent & τραγουδιστής των Hostage), ενώ στο οπτικό σκέλος της ενσάρκωσης ρόλων της θεματικής του κομματιού, συμμετέχει μια ομάδα φίλων & ηθοποιών.

(Ο Θοδωρής Θεοδωρίδης στο ρόλο του Vlad Tepes & στην παραγωγή, H Έλσα Μισαηλίδου & η Μαρία Συπουλά στο ρόλο των γυναικών - vampire.) Την σκηνοθεσία του clip & την συνολική επιμέλεια του βίντεο έχει αναλάβει ο Γιάννης Καλτιριμτζής.»


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.