Header Ads

Header ADS

Six Minute Century: Wasting Time (Teaser)

Περάσανε περισσότερα από πέντε χρόνια από το ντεμπούτο τους. Σχεδόν τους είχα ξεχάσει. Δεν έχω ξεχάσει όμως τα συναισθήματα όταν πρωτοάκουσα το "Time Capsules". Ο λόγος για τους Six Minute Century, οι οποίοι κυκλοφόρησαν χθες, μέσω της Nightmare Records, τον δεύτερο δίσκο τους. Τιτλοφορείται "Wasting Time" και θα επανέλθω όταν τον ακούσω αρκετές φορές. Πάντως οι προσδοκίες είναι στα ύψη...

Band: Six Minute Century
Album: "Wasting Time"
Type: Full length
Release date: October 15th, 2013
Label: Nightmare Records
Distributed by: Sony/RED
Track listing
01. 1900 02:10
02. City of Hope 04:13
03. Just Remains 06:33
04. The Killing Fields 07:10
05. Baptized in Flames 08:31
06. Paying Death’s Toll 05:38
07. Czardas 03:45
08. Last Days in Paradise 05:07
09. Needham Point 06:35
10. That Defining Moment 05:25
11. Hell's Gate 05:37
12. Wasting Time 06:49

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.