English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified


"Psalms for the Dead" ονομάζεται (ως γνωστόν) ο καινούριος δίσκος των Candlemass. Θα κυκλοφορήσει στις 8 Ιουνίου από την Napalm Records και θα περιλαμβάνει εννέα τραγούδια διάρκειας πενήντα λεπτών. Track list:

1. Prophet
2. The Sound of Dying Demons
3. Dancing in the Temple (Of the Mad Queen Bee)
4. Waterwitch
5. The Lights of Thebe
6. Psalms for the Dead
7. The Killing of the Sun
8. Siren Song
9. Black as Time

Ως "ορεκτικό" δόθηκε στην δημοσιότητα ένα από τα καινούρια τραγούδια. Πρόκειται για το "Dancing in the Temple (Of the Mad Queen Bee)". Δικό σας...

2 σχόλια: