Header Ads

Header ADS

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΙ WARLORD!!!

Μερικές αναρτήσεις πριν γράφαμε για την ανθολογία των Warlord που θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του νέου έτους. Λίγα 24ωρα αργότερα "σκάει" μία ακόμη σημαντικότερη είδηση: οι "Πολέμαρχοι" πρόκειται να ηχογραφήσουν καινούριο υλικό!!!

Για τους υποψιασμένους βέβαια, δεν έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία, καθώς "έδειχνε το πράγμα" σε όσους παρακολουθούσαν από κοντά την κατάσταση. Από τις υπόνοιες και τις ενδείξεις όμως μέχρι την επισημοποίηση υπάρχει απόσταση.

Και τώρα δια... πληκτρολογίου Mark Zonder είναι οριστικό και άκρως επίσημο. Ο ντράμερ έγραψε στην σελίδα του στο Facebook επί λέξη: "Now some "blast from the past" news. I have been talking with Bill Tsamis-Warlord and we are going to be recording some new Warlord stuff. Just in the very beginning stages, but Bill says he has many many ideas flowing out of him. Can't wait to get to work. I will keep you posted on the progress"!!!

Τα ερωτήματα αρκετά αλλά ας μην βιαζόμαστε. Δύο-τρία βασικά όμως θα τα θέσω:

1) Ποιος θα τραγουδάει; (Πολύ βασικό αυτό!) Οι φήμες μιλούν για τον Rick Anderson (Damien King III), τον τραγουδιστή των Martiria, οι οποίοι φέτος έβγαλαν έναν εκπληκτικό δίσκο "On The Way Back".

2) Θα είναι εξ' ολοκλήρου νέο υλικό ή θα περιλαμβάνει (και) επανεκτελέσεις παλαιότερων τραγουδιών όπως έγινε στο "Rising Out Of The Ashes" όπου, ουσιαστικά, είχε μόλις τρία καινούρια (που δεν είχαν κυκλοφορήσει "επισήμως") κομμάτια;

3) Με τα (θρυλικά) demo τι θα γίνει; Θα κυκλοφορήσουν ποτέ με κανονικές ηχογραφήσεις και ήχο; Είναι κρίμα τέτοια στολίδια (όπως το "Dark Civilization") να μένουν στην αφάνεια...

Προ διμήνου ο Tsamis είχε παραχωρήσει συνέντευξη στον Παναγιώτη Μπούγαλη του Rock Overdose όπου -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στο καινούριο υλικό που συνθέτει:

"-Συνθέτεις ακόμα μουσική και αν ναι, τι είδους;

Μόλις ξεκίνησα πάλι την σύνθεση και είναι ως επί το πλείστον ένα επικό μεσαιωνικό στυλ, λίγο βαρύτερο από τους LORDIAN GUARD, αλλά σίγουρα σε αυτό το στυλ. Δεν ξέρω πόση δημιουργικότητα έχει απομείνει μέσα μου, οπότε κάνοντας απλά ένα ταξίδι στην έρημο της θα μπορούσα να δω αν υπάρχουν θησαυροί εκεί.

Ελπίζω, γιατί σίγουρα θα ήθελα να βγάλω κάποια μουσική. Φτιάχνω ένα site με ότι έχω κάνει μέχρι σήμερα και ίσως ανεβάσω εκεί τα κομμάτια ώστε να μπορεί ο κόσμος να τα κατεβάσει. Δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα και να ασχοληθώ με εταιρίες κλπ, αν και υπάρχουν μερικές που θα ενδιαφέρονταν να κυκλοφορήσουν κάποιο υλικό από μένα..."

Σε κάθε περίπτωση περιμένω κάτι (περισσότερο από) καλό. Η μουσική ιδιοφυΐα, το αστείρευτο ταλέντο και η θεία έμπνευση του Tsamis εγγυούνται για αυτό. Άντε και live στην Ελλάδα...

2 σχόλια:

Από το Blogger.