English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified


Την ξέρετε την εταιρεία Twinkle Twinkle Little Rock Star; Όσοι (rockers & metalheads) έχετε μικρά παιδιά ίσως σας ενδιαφέρει (οι υπόλοιποι μακριά). Η εν λόγω εταιρεία ειδικεύεται σε δίσκους με... νανουρίσματα!

Όχι όμως συνηθισμένα νανουρίσματα, αλλά διασκευές! Ναι αυτό που φαντάζεστε. Δίσκοι με "νανουρίσματα/διασκευές" των Beatles, Led Zeppelin, Pink Floyd, Rush, Foo Fighters, Red Hot Chili Pepers αλλά και πιο heavy groups όπως: Motley Crue, Meatllica και τώρα... Iron Maiden!!! Ναι, καλά διαβάσατε!

Ακούστε το "Hallowed Be Thy Name" ή το "Seventh Son Of A Seventh Son" σε νανούρισμα version! Ο δίσκος τιτλοφορείται "Lullaby Versions Of Iron Maiden", κυκλοφορεί μέσω του iTunes και περιέχει δώδεκα τραγούδια/νανουρίσματα:

01. Run To The Hills
02. The Number Of The Beast
03. The Trooper
04. Hallowed Be Thy Name
05. Aces High
06. Fear Of The Dark
07. Wasted Years
08. Can I Play With Madness
09. Seventh Son Of A Seventh Son
10. Flight Of Icarus
11. 2 Minutes To Midnight
12. Where Eagles Dare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου