Header Ads

Header ADS

ΚΙ ΑΛΛΑ ΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ DIO;

Όλοι νομίζαμε (και πιο απ΄ όλους ο ξάδελφός του David Feinstein) πως το τελευταίο τραγούδι που ηχογράφησε ο Ronnie James Dio ήταν το "Metal Will Never Die" που έχει συμπεριληφθεί στον καινούργιο δίσκο του Feinstein, Bitten By The Beast (δες σχετική ανάρτηση).
Όμως ο κιθαρίστας και συνεργάτης του Dio, Craig Goldy, δήλωσε ότι «δουλεύαμε μαζί σε μερικά τραγούδια πριν πεθάνει και ένα τουλάχιστον είναι σχεδόν έτοιμο»!!!

Η Wendy Dio, δήλωσε ότι στις προθέσεις του Dio ήταν να επανακυκλοφορήσει το άλμπουμ Magica με bonus τραγούδια και πιθανά ένα από αυτά θα ήταν αυτό που ανέφερε ο Goldy (όπως σας είχαμε πληροφορήσει προ ημερών).
Άξιο αναφοράς, ότι πριν μπει στο νοσοκομείο Dio ετοίμαζε το διάδοχο του "Magica" και το μόνο τραγούδι που βγήκε στο φως της δημοσιότητας είναι το "Elektra" που συμπεριλήφθηκε στο box set "Tournado".

Επίσης έγινε γνωστό πως μαζί με τον Feinstein ηχογράφησε ακόμα ένα τραγούδι με τίτλο "The Code" που θα κυκλοφορήσει με το νέο άλμπουμ των Rods που τιτλοφορείται "Vengeance" και θα κυκλοφορήσει το νέο έτος.

2 σχόλια:

Από το Blogger.