Header Ads

Header ADS

HOURGLASS - OBLIVIOUS TO THE OBVIOUS

Τυχαία τους έμαθα. Ηθικός αυτουργός ο (πρώην πλέον) τραγουδιστής των Shadow Keep, Richie Wicks, ο οποίος σχολιάζοντας στην ιστοσελίδα των Ancient Cross, με αφορμή το τραγούδι The Hourglass, έγραψε ύμνους για ένα γκρουπ με το ίδιο όνομα. Δεν ξέρω αν οι A.C. "τσίμπησαν" εγώ τό 'παθα όμως. Ευτυχώς.
Τί εστί Hourglass; Εσείς οι λίγοι οι πραγματικοί φίλοι του (αμιγώς) prog metal προετοιμασθείτε για μεγάλο σοκ. Τί σοκ; Βόμβα μεγατόνων. Αν οι υπόλοιποι (συμπεριλαμβανομένων και των "μεγάλων" του χώρου) παίζουν progressive τούτοι είναι το progressive. Στην καρδιά και στον πυρήνα.
Ακούγομαι υπερβολικός; Έτσι θα παραμιλάτε και εσείς μετά την ακρόαση του Oblivious to the Obvious. Μονάχα γερό στομάχι, δεν είναι για τ' αυτιά του καθενός. Διπλό CD, πάνω από δύο ώρες μουσική, τα μικρότερα τραγούδια υπερβαίνουν τα επτά λεπτά, ενώ η ομώνυμη πενταλογία ξεπερνά την μισή ώρα διάρκεια.
Συνθέσεις, ενορχηστρώσεις, εκτελέσεις σε δυσθεώρατα επίπεδα. Θα ακούσετε ΤΑ ΠΑΝΤΑ, δομημένα σοφά λαξευμένα αριστοτεχνικώς. Ο καλύτερος prog metal των τελευταίων ετών. Επειγόντως μια κόπια στους Theater.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.