Header Ads

Header ADS

Whitesnake - Here I Go Again (new video)

Whitesnake - "Here I Go Again" (new video) from the album "Here I Go Again" από το album "1987 (30th Anniversary Edition)"
Συμπληρώνονται τον Οκτώβριο τριάντα χρόνια από την κυκλοφορία του ομώνυμου (ή αλλιώς απλά "1987") δίσκου των Whitesnake (7 Οκτωβρίου 1987), ο οποίος θεωρείται -αν όχι ο καλύτερος, σίγουρα- ο σημαντικότερος (από εμπορικής άποψης) στην καριέρα του συγκροτήματος του David Coverdale.

Η θρυλική μπάντα θα το επανακυκλοφορήσει στις 6 Οκτωβρίου. Η επετειακή έκδοση θα έχει (πέραν των αρχικών κομματιών) μπόλικα καλούδια (live υλικό, demo εκτελέσεις τραγουδιών, remix versions κλπ) και θα κυκλοφορήσει σε διπλό cd, τετραπλό βινύλιο και την deluxe έκδοση (που θα τα έχει όλα). Ιδού και το νέο video clip του κλασικού τραγουδιού "Here I Go Again"...

Band: Whitesnake
Country of origin: England
Location: Middlesbrough, Cleveland
Genres: Heavy metal, hard rock
Years active: 1978-1990, 1994, 1997, 2002-present

Video: "Here I Go Again"
Album: "1987 (30th Anniversary Edition)"
Type: Reissue
Release date: October 6th, 2017
Label: PLG UK Catalog
Format: 2CD, 4 Vinyl, Digital, Deluxe Edition (4CD/DVD collection)

Δελτίο τύπου: «New official video for Here I Go Again! 1987 Deluxe is released on October 6, on CD, Vinyl, Download and a 4CD/DVD collection which includes unreleased live and studio recordings, videos and a new documentary about the making of 1987.»


10 σχόλια:

  1. Κολοσσιαίος δίσκος με τον Coverdale να συγκλονίζει και τον John Sykes να λάμπει. Δεν με ενόχλησε η πιο mainstream στροφή της μπάντας αν και λατρεύω τα προγενέστερα άλμπουμς. Είμαι της άποψης πάντως ότι τέτοιους δίσκους δεν τους αγγίζεις αν και κατανοώ τη λογική των επετειακών κυκλοφοριών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ τους έμαθα με το "1987". Μετά άκουσα τα προηγούμενα. "Τεράστιος" ο Sykes...

      Διαγραφή
  2. Που είναι το μοντέλο του αυθεντικού βίντεο οέο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Tawny έκανε δεύτερο γάμο (μετά τον Coverdale) με τον αθλητή baseball, Chuck Finley, αλλά χώρισε και μ' αυτόν (το 2002). Τελευταία της παρουσία ήταν στην ταινία "Naked After Midnight" του 2014.

      Έχει παίξει επίσης σε κάποια επεισόδια του σήριαλ "Ηρακλής" πίσω στα 90ies και σε ένα επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς "CSI: Crime Scene Investigation" (το 2011) μεταξύ άλλων...

      Διαγραφή
    2. Τώρα μας το λες; Κοίτα τι έχασα που δεν έβλεπα τον Hercules!

      Διαγραφή
    3. Δεν φταις εσύ, ο παραγωγός φταίει που δεν ανάθεσε σε heavy metal συγκρότημα το soundtrack και το τραγούδι των τίτλων. Τότε δεν θα έχανες επεισόδιο.

      Διαγραφή
  3. 60% κάτω το βίντεο κλιπ χωρίς το μωρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε συ Κοβερντέιλ καλά στράβωσες με την πρώην σου και την έβγαλες από το κλιπ. Άλλα μοντέλα δεν υπήρχαν να βάλεις ένα; Αφού μας έχει καλομάθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.