English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Serious Black - Mirror World (album teaser)

Οι Serious Black δημιουργήθηκαν πρόπερσι. Χαρακτηρίσθηκαν ως "supergroup", εν μέρει δικαιολογημένα καθώς στις τάξεις τους έχουν μουσικούς με παρελθόν σε σημαντικά συγκροτήματα όπως οι Helloween, οι Blind Guardian ή οι Tad Morose. Τους παρακολούθησα κυρίως λόγω Urban Breed (οι ερμηνείες του στην δισκάρα "A Mended Rhyme" με έχουν στοιχειώσει) αν και οι δίσκοι που συμμετέχει μετά τους Tad Morose δεν είναι τίποτε ιδιαίτερο. Πέρυσι κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους ("As Daylight Breaks") και τον Σεπτέμβριο θα "βγάλουν" τον δεύτερο δίσκο τους. Τιτλοφορείται "Mirror World"...

Band: Serious Black
Country of origin: International
Location: Germany / United States / Austria / Czech Republic / Greece
Formed in: 2014
Genre: Power Metal

Το teaser του δίσκου των Serious Black "Mirror World"
Video: Album teaser
Album: "Mirror World"
Type: Full length
Release date: September 9th, 2016
Label: AFM Records
Format: CD

Track listing:
1. Breaking the Surface
2. As Long as I'm Alive
3. Castor Skies
4. Heartbroken Soul
5. Dying Hearts
6. You're Not Alone
7. Mirrorworld
8. State of My Despair
9. The Unborn Never Die

Band members:
Mario Lochert - Bass
Thomen Stauch - Drums
Dominik Sebastian - Guitars
Jan Vacik - Keyboards
Urban Breed - Vocals
Bob Katsionis - Guitars

Read more »

Iron Maiden - Where Eagles Dare (animated video)

They dared to go, where no one would try
They chose to fly where eagles dare

Ο Val Andrade είναι fan της μουσικής των Iron Maiden και -ως animator- δημιουργεί εντυπωσιακά animated video βασισμένα σε τραγούδια της Βρετανικής μπάντας...

Το animated video του τραγουδιού των Iron Maiden "Where Eagles Dare"
Band: Iron Maiden
Country of origin: United Kingdom
Location: London, England
Formed in: 1975

Animated Video: "Where Eagles Dare" (unofficial)
Album: "Piece of Mind"
Type: Full length
Release date: May 16th, 1983
Label: EMI

Band members:
Bruce Dickinson - Vocals
Steve Harris - Bass, Vocals (backing)
Nicko McBrain - Drums
Adrian Smith - Guitars, Vocals (backing)
Dave Murray - Guitars

Read more »

Damnation Angels - The Valiant Fire (full album)

Damnation Angels: Βρετανικό συγκρότημα συμφωνικού power metal. Δημιουργήθηκε το 2006 κι έχει κυκλοφορήσει ένα demo, ένα ep και δύο "ολοκληρωμένους" δίσκους με πιο πρόσφατο το "The Valiant Fire" (Μάρτιος 2015), το οποίο μπορείτε -στην παρούσα ανάρτηση- να ακούσετε ολόκληρο...

Band: Damnation Angels
Country of origin: United Kingdom
Location: Doncaster, South Yorkshire, England
Status: Active
Formed in: 2006
Genre: Symphonic Power Metal

Ακούστε ολόκληρο τον δίσκο των Damnation Angels "The Valiant Fire"
Album: "The Valiant Fire"
Type: Full length
Release date: March 27th, 2015
Label: Massacre Records
Format: CD

Track listing:
1. Finding Requiem 07:04
2. Icarus Syndrome 05:26
3. This Is Who We Are 05:16
4. The Frontiersman 09:26
5. Closure 06:38
6. The Passing 05:42
7. Everlasting 07:36
8. The Fire Inside (instr) 08:37
9. Under an Ancient Sun 08:54

Band members:
John Graney - Drums
Will Graney - Guitars, Orchestration, Vocals (backing)
PelleK - Vocals (lead)

Miscellaneous staff:
JungShan Ink - Artwork, Concept
Will Graney - Producer, Concept
Simon England - Booklet layout, Additional art
Scott Atkins - Producer, Recording, Engineering, Mixing, Mastering

Read more »

Hypnos - Transylvanian Nightmare (audio)

Ακούστε το τραγούδι των Hypnos "Transylvanian Nightmare"
Band: Hypnos
Country of origin: Sweden
Location: Göteborg
Genre: Heavy action boogie rock

Audio: "Transylvanian Nightmare"
Album: "Cold Winds"
Type: Full length
Release date: April 29th, 2016
Label: Crusher Records
Format: CD / LP

1. Start The Hunt
2. I'm On The Run
3. The Captive
4. Det Kommer En Dag
5. Descending Sun (Unrootables White)
6. Cold September
7. Transylvanian Nightmare
8. 1800

Band members:
Philip Lindgren - vocals
Oskar Karlsson - guitar
Fredrik Bäckström - guitar
Anton Frick Kallmin - bass
Lasse Ekelöf - drums

Produced and mixed by Henrik Magnusson at Kust Studio in Göteborg, Sweden. Mastered by Hans Olsson Brookes at Svenska Grammofonstudion.

Read more »

King Company - No Man's Land (lyric video)

King Company: Φινλανδικό συγκρότημα μελωδικού hard rock αποτελούμενο από μέλη των Thunderstone, Children Of Bodom, Warmen, Kiuas, Kotipelto, Northern Kings, Raskasta Joulua κλπ. Το ντεμπούτο τους ("One More for the Road") κυκλοφορεί αυτές τις ημέρες...

Band: King Company
Country of origin: Finland
Location: Helsinki
Genre: Melodic hard rock

Το lyric video των King Company για το τραγούδι "No Man's Land"
Lyric video: "No Man's Land"
Album: "One More for the Road"
Type: Full length
Release date: August 26th, 2016
Total Length: 57:46
Label: Frontiers Music s.r.l.

Track listing:
01. One for the Road
02. Shining
03. In Wheels of No Return
04. Coming Back to Life
05. No Man's Land
06. Farewell
07. Wings of Love
08. Cast Away
09. Desire
10. Holding On
11. One Heart
12. Can`t Let You Get Away (Bonus Track)

Band members:
Pasi Rantanen - vocals
Antti "Eversti" Wirman - guitars
Jari Pailamo - keyboards
Time Schleifer - bass
Mirka "Leka" Rantanen - drums

Read more »

HammerFall - The Sacred Vow (lyric video)

Δισκογραφική επιστροφή το φθινόπωρο για τους HammerFall μετά από δύο χρόνια. Ο διάδοχος του "(r)Evolution" (Αύγουστος 2014) τιτλοφορείται "Built to Last" κι αναμένεται στις αρχές Νοεμβρίου...

Band: HammerFall
Country of origin: Sweden
Location: Gothenburg
Formed in: 1993
Genre: Heavy / Power Metal
Lyrical themes: Medieval battles, Fantasy

Το lyric video του τραγουδιού των HammerFall "The Sacred Vow"
Lyric Video: "The Sacred Vow"
Album: "Built to Last"
Type: Full length
Release date: November 4th, 2016
Label: Napalm Records
Format: CD, LP

Track listing:
01. Bring It!
02. Hammer High
03. The Sacred Vow
04. Dethrone and Defy
05. Twilight Princess
06. Stormbreaker
07. Built to Last
08. The Star of Home
09. New Breed
10. Second to None

Band members:
Oscar Dronjak - Guitars
Fredrik Larsson - Bass
Joacim Cans - Vocals
Pontus Norgren - Guitars

Miscellaneous staff:
Andreas Marschall - Artwork

Read more »

The Answer - Beautiful World (audio)

Νέος δίσκος προ των πυλών για τους The Answer. Το Ιρλανδέζικο συγκρότημα θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο το έκτο "στουντιακό", full length, album, το οποίο τιτλοφορείται "Solas"...

Ακούστε το τραγούδι των The Answer "Beautiful World"
Band: The Answer
Audio: "Beautiful World"
Album: "Solas"
Type: Full length
Release date: October 28th, 2016
Label: TBC
Format: CD, LP

Track listing:
01. Solas
02. Beautiful World
03. Battle Cry
04. Untrue Colour
05. In This Land
06. Thief Of Light
07. Being Begotten
08. Left Me Standing
09. Demon Driven Man
10. Real Life Dreamers
11. Tunnel
12. In This Land (Acoustic) (Bonus Track)
13. Light In Darkness (Demo) (Bonus Track)
14. Money (Cover) (Bonus Track)

Read more »

Palace - Cool Runnin' (audio)

The Palace - Cool Runnin (audio)
Band: Palace
Audio: "Cool Runnin'"
Album: "Master of the Universe"
Type: Full length
Total length: 46:13
Release date: August 26th, 2016
Label: Frontiers Music s.r.l.
Format: CD

Track listing:
01. Master of the Universe
02. Cool Runnin'
03. Man Behind the Gun
04. Part of Me
05. No Exit
06. Matter in Hand
07. Path to Light
08. Rules of the Game
09. She Said It's Over
10. Stranger's Eyes
11. Young / Wild / Free

Band members:
Michael Palace - Vocals, guitar
Rick Digorio - Guitar
Marcus Johansson - Drums
Soufian Ma’Aoui - Bass

Read more »

Ενημερωθείτε πρώτοι