Header Ads

Header ADS

Ezra Brooks / Serpent Rider - "Visions of Esoteric Splendor" (split)

Visions of Esoteric Splendor
➥ Οι Ezra Brooks είναι το προσωπικό σχήμα (στην κυριολεξία του όρου καθώς πρόκειται για one man's band) του Shawn Vincent (ο κιθαρίστας των Smoulder και μπασίστας των Gatekrashör κι επίσης πρώην μέλος των Hrom και των Manacle).

Η μπάντα δημιουργήθηκε πριν από δέκα χρόνια κι έχει κυκλοφορήσει δύο demos, ένα ep κι ένα split (μαζί με τους Emblem). Εν έτει 2021 συνεργάζονται με τους Serpent Rider. Στο split "Visions of Esoteric Splendor" συνεισφέρουν με τρία δικά τους τραγούδια συν την διασκευή στο "Legions" των Ironsword.

➥ Το 2015 σχηματίσθηκαν οι Skyway Corsair. Η μπάντα δεν έμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα ενεργή, ωστόσο αποτέλεσε τα "θεμέλια", πάνω στα οποία σχηματίσθηκαν οι Serpent Rider δύο χρόνια αργότερα.

Αμερικάνικο συγκρότημα επικού doom metal με Έλληνα τραγουδιστή (Νίκο Βαρσάμη, βλ. Wrathblade, Litany κλπ). Προ διετίας (και μετά την κυκλοφορία του demo "Pour Forth Surquidous") η μπάντα μετακόμισε από το Λος Άντζελες στο Σιάτλ κι έγιναν κάποιες αλλαγές στη σύνθεση.

Για την ακρίβεια αντικαταστάθηκαν ο τραγουδιστής και ο drummer. Εν έτει 2021 οι Serpent Rider επιχειρούν δισκογραφικά για δεύτερη φορά στην καριέρα τους με το split "Visions of Esoteric Splendor", στο οποίο συμμετέχουν με τέσσερα τραγούδια (το ένα είναι διασκευή)...

Bands: Ezra Brooks / Serpent Rider
Album: "Visions of Esoteric Splendor"
Type: Split
Release date: October 22nd, 2021
Label: No Remorse Records
Format: CD, 12" vinyl
Limitation: 500 copies

Track listing:
1. Ezra Brooks - The Helm of Sacorb 05:00
2. Ezra Brooks - Am I Just Paranoid? 05:49
3. Ezra Brooks - When the Future Fails 05:40
4. Ezra Brooks - Legions (Ironsword cover) 03:21
5. Serpent Rider - The Mask of the Wolf 03:48
6. Serpent Rider - Echidna 04:28
7. Serpent Rider - The Wretch 04:33
8. Serpent Rider - Flowers of My Youth 04:16 (Varathron cover)




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.