Header Ads

Header ADS

Ereb Altor - "Sacrifice" (Bathory cover)

Οι Ereb Altor διασκευάζουν Bathory
Το ότι έχουν ένα "κόλλημα" (με την καλή έννοια βεβαίως - βεβαίως) οι Ereb Altor με τους Bathory είναι γνωστό. Εξάλλου προ διετίας κυκλοφόρησαν δίσκο, υπό τον τίτλο "Blot - Ilt - Taut" (δηλαδή Blood - Fire - Death), ο οποίος αποτελείται μόνο από διασκευές σε τραγούδια των Bathory.

Τώρα έχουμε στην διάθεσή μας και σας παρουσιάζουμε την προσέγγισή τους στο τραγούδι "Sacrifice". Το κομμάτι των Bathory το πρωτακούσαμε στην συλλογή "Scandinavian Metal Attack" που κυκλοφόρησε στις αρχές του 1994.

Το βρίσκουμε επίσης στο ομώνυμο ντεμπούτο των Σουηδών metallers που "βγήκε" αργότερα την ίδια χρονιά, ενώ υπάρχει και στην συλλογή "Jubileum Volume I" που κυκλοφόρησε το φθινόπωρο του 1992.

Η διασκευή των Ereb Altor και το βίντεο που σας παρουσιάζουμε προέρχεται από την συμμετοχή της Σκανδιναβικής μπάντας σε φεστιβάλ στο Κίεβο πέρυσι. Υπενθυμίζουμε ότι ο πιο πρόσφατος δίσκος τους είναι το "Ulfven" που κυκλοφόρησε το περασμένο καλοκαίρι..

Band: Ereb Altor
Country of origin: Sweden
Location: Gävle
Formed in: 2003
Years active: 2003-present

Video: "Sacrifice" (Bathory cover)
Recorded at: Oskorei Midvinter Festival in Kiev, Ukraine 2017
Filmed and edited by: Cypress UA
Sound mixed by Jonas: "Tord" Lindström in Studio Apocalypse


2 σχόλια:

  1. Γκρουπάρα - Δισκάρες - Ύμνοι
    Δηλώνω fanatic τους!!

    Αιρεσιάρχης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η σχέση μου με τους Ereb Altor πέρασε από αρκετά στάδια. Θυμάμαι, το album "The End" το είχα στα καλύτερα εκείνης της χρονιάς (2010). Μετά πέρασαν σε πιο black metal μονοπάτια και τους "έχασα". Τώρα είμαι στο σημείο που αποκαθιστώ την σχέση μαζί τους...

      Διαγραφή

Από το Blogger.