Header Ads

Header ADS

Iron Maiden - Afraid To Shoot Strangers

But how can we let them go on this way?
The reign of terror corruption must end
And we know deep down there’s no other way
No trust, no reasoning, no more to say.


Το "Afraid To Shoot Strangers" είναι από τα πλέον γνωστά τραγούδια, ενός από τα πλέον γνωστά heavy metal συγκροτήματα, των Iron Maiden. Αποτελεί μέρος του δίσκου "Fear of the Dark" (το τρίτο τραγούδι), όμως στο κάτωθι βίντεο το απολαμβάνουμε σε live εκτέλεση με τον Blaze Bayley στα φωνητικά...


5 σχόλια:

  1. Εκπληκτικό τραγούδι αλλά όχι για τη φωνή του Bayley!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην ειστε κολλημενοι ρε σεις! Ο καθενας εχει βαλει το λιθαρακι του στο φαινομενο Maiden. Ητε λεγεται Dianno, ητε Dickinson, ητε Blaze. Και εδω που τα λεμε σε αυτην την εκτελεση ο τυπος τα καταβερνει μια χαρα. Εγω τους ειδα Live στην Αθηνα στην περιοδεια του X-Factor και τα ειδα ολα κολιομενα με την ενεργεια και την πορωση που ειχε ο Blaze. Ημουν και μπροστα καγκελο!

      Διαγραφή
  2. Ούτε εγώ την παλεύω ιδιαίτερα με Bayley στους Maiden. Όφειλαν να πάρουν καλύτερο λαρύγγι ως αντικαταστάτη του Βρασίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπημένο θέμα συζήτησης των μεταλάδων. Έπρεπε να αντικαταστήσει ο τάδε τον δείνα; Επιχειρήματα τόσο υπέρ της μίας άποψης όσο και υπέρ της άλλης, ατέρμονες κουβέντες που απολαμβάνουμε. Ως το προς το συγκεκριμένο συντάσσομαι κι εγώ με την (επικρατούσα;) άποψη ότι θα έπρεπε οι Maiden να βρούνε κάτι (πολύ) καλύτερο στην θέση του Bruce.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.